reklama

Wrzesień 2009

reklama
echo echo, cho cho oooo

pustki, ale czasem ktoś sie pojawia:)
u nas dziś w miarę, mała wyje, mniejszy tylko na cycku by wisiał, ja dopiero co z piżamki wyskoczyłam, ale za to zrobiłam pyszne racuszki z jabłkiem, najadłam się z córcią:)
kto chętny, zostało mi jeszcze troszkę:)

Oj echo echo, ale zimno się robi ,a poza tym z szoku poporodowego- już najstarsze wrześniówki wychodzą;-)więc pewnie się rozkręci hi hi hi U mnie Gabi już w poniedziałek skońćzy 8 tygodni:szok:kiedy to zlecialo???? z jednej strony cudownie, ale jak pomyślę, że to już prawie połówka macierzyńskiego to szokkkk!!!! Ale z tego co czytałam załapiemy się na 2 tygodnie fakultatywnego:-) My powoli szykujemy się do chrzcin, które zaplanowane mamy 25 października i mam nadzieję, że się ociepli bo teraz to tragedia :crazy:. A i z większych zmian to w końcu kupiliśmy rodzinne auto- 6 osobowe z dużym bagażnikiem- nie do opisania jaka radość mi sprawia i jak mi w nim wygodnie i Gabrysi oczywiście- wcześniej jeździłyśmy Corsą dwudrzwiową i nie było fajnie:no: A co u Was dziewczynki - piszcie bo Nas przeniosą- ale do jakiegoś zakurzonego archiwum hehehe pt. wątek zamknięty z powodu braku użytkowników:-);-)

rozkreci sie rozkreci;-)trzeba czasu:tak:swiezo upieczone mamusie nabieraja wprawy :tak:trudno im znalezc czas na sen czy kapiel a co dopiero na BB;-)jak sie zorganizuja na pewno do nas zajrza:tak:a te mamusie ktore maja juz spore dzieciaczki przechodza tzw "skok"czyli dziecko potrzebuje wiecej uwagi i mamusia znowu nie ma czasu na BB:cool2:ale na szczescie sa mamusie te ktpore urodzily w srodku i one maja czas na BB bo sa juz zorganizowane i sa jeszcze przed skokiem:-ptakze bedziemy sie wymieniac haha:rofl2:na szczescie urodzilysmy w roznych terminach:tak::-):-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry