Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

o rany ile mnie tu nie bylo ... az zapomnialam hasla do logowania :-) niestety nie mam czasu nadrabiac wpisow ale mam pytanko dokarmiacie maluszkow butla??? Bo ja niestety musze mam malo pokarmu i maly sie nie najada a butle pochlania niemalze w calosci;-) tylko nie wiem czy to taki zarlok czy co bo nawet butla wystarcza mu max na 2 godz nie uwazacie ze to za malo?? I wlasnie chcialam zapytac jakie mleko polecacie.W szpitalu pil nan ale nie bardzo mu pasowalo kupilam w domu bebilon i to samo ciagle byl glodny pozniej bebiko tez bez zmian (fakt malo wypijal bo ok. 50) a teraz kupilam mu Hipp i wydaje mi sie ze jest najlepsze bardziej zolte pachnace i sprawia wrazenie takiego sytego. Wypija go duzo wiecej ok. 90 i nie ulewa mu sie tak jak po bebilonie nanie i bebiko.. Tylko nie wiem czy to "dobre" mleko czy polecane ??? niby ma te probiotyki i LC PUFA ale maly po nim ma zielona kupke i smierdzi niemilosiernie ... jak bylam u lekarza to powiedziala ze kazde mleko jest podobne i zadnego konkretnego nie wskazala ..
Cześć dziewczynki!Moja córcia ma przyrośnięty język.Czy któraś z was miała ten problem i kiedy i kto podcina wędzidełko podjęzykowe?
Dziewczyny, wnioskuję o stworzenie wątku karmenie butelką, co Wy na to??
tylko ostatnio mu sie godziny przestawily i chodzi spac po 23 ostatnio nawet o 1 a tak sobie lezy i spiewa ;-)