Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam Was kobiety, tak pomyślałam że Wy mi najszybciej pomożecie. Powiedzcie mi czy któraś z Was używała Pampersów tych nowych Premium Care czy coś w tym stylu??Są znacznie droższe niż te normalne ale chciałabym wiedzieć czym się tak na prawdę różnią. Może macie jakieś doświadczenie w tym kierunku to prosiłabym o odpowiedź, pozdrawiam Was ciepło i słodkie maleństwa również :-)

na trzy założenia dwa razy się przesikał i raz kupka wylała i jeszcze brzuszek cały czarwony był
polecam za to Rossman-owe
chciałam tylko spróbować zachwalanych pieluch i na następny dzień musiałam kupić spowrotem w Rossmanie
Najpierw prawy Cycuś (w miare zdrowy) pół godziny, potem gotowanie butli, wody i przygotowanie mleka lub podanie odciągniętego ( co ma miejsce co drugie karmienie bo kiepsko mi idzie ściąganie) a następnie odciąganie z lewego cycusia, którego małemu nie daje. W sumie wychodzi nam ok godziny a czasami nawet dłużej. Mam nadzieję, że do środy wyleczę brodawkę. Znowu przyjeżdż doradca laktacyjna i bedziemy dalej walczyc o karmienie piersia. Ja tez mam straszne obawy do przejści\a na butelkę. Chociaż ostatnio własnie wszyscy mnie pocieszają, zebym się nie martwiła jesli nie utrzymam laktacji i własiwie z kim nie rozmawiam to karmił z różnych przyczyn właśnie butlą. Ale przecież JA!!! pierwszego karmiłam ponad rok piersią a w tym pięć miesięcy TYLKO!!!!! piersią więc jakbym mogła tak się poddać. CHolera mnie bierze co znaczy presja..hej hej
jesli chodzi o wątek butelkowy to naprawdę chcecie????
Jesli tak to załóżcie chociaż ja uważam że nie jest taki potrzebny
a o problemach z karmieniem piersią i butelką można pisać na wątku o laktacji..łatwiej będzie potem znaleść posty
W sumie to racja bo chwile o tych butlach pogadamy i watek pojdzie w zapomnienie i zasmieci aby forum