reklama

Wrzesień 2009

reklama
A my mamy problem z kupnem czapeczki-jak jest dobra to odstaje ze uszka są na wieszchu,a jeśli chodzi o ogół to połowa czapeczek które powinny być dobre są za małe.

My tez mamy problem z czpkami Michal ma taka jakas dziwna glowe ;-) bo ma na gorze szeroka przez kosci bo po bokach ma wypiete a tu buziulek szczuplutki i zawsze na policzkach nam odstaje i wieje do uszu :sorry2: jak na zime kupowalam to wydalam ok. 200 zl na czapka kupilam chyba z 10 i kazda zla byla a do sklepu takiego malenstwa ciagnac nie chcialam i najlepsze jest to ze w koncu kupilam czapke za 1 zl w ciuchlandzie i byla idealna na gorze szersza do policzkow pieknie przylegala ale juz niestety z niej wyrosl :-( teraz bedzie latwiej bo te ciensze bawelniane sie ladnie dopasowuja

to ja sie nie wypowiadam lepiej.... hahah teściowa kupiła Hani czapkę 41-46... khem.. nawet przy jej bujnej fryzurze śmiem wątpić czy na przyszłą zimę będzie dobra... dziś miała na głowie czapke z H&m z rozmiarówki 62 i jest dobra.. z kolei kupiłam ostatnio też w tym rozmiarze i tez w h&m i jest spoooooooro za duża, ale już z innego materiału... dokładnie ten sam problem jest z butami... najmniejszy rozmiar już za duży.. ten większy niby dobry na długość ale spadają jej z tych szkieletowatych nóg... ja nie wiem co zrobie... jestem załamana jesli chodzi o buty.. masakra.. a myślałam, że jak zacznie jeść normalnie to będzie w końcu troche ciałka... a tu nic.. Hania je za dwoje i nic się nie zmieniło.. :-/ :(

Rozmiar 46-47
Eli co do bucikow ja mam inny problem.Oli ma wysokie i to bardzo podbicie do tego troszeczke sadełka i mniejszych bucikow niz numer4 mu nie wloże niestety i to muszą być na rzepy.ja będe miala problem z bucikami:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry