reklama

Wrzesień 2009

reklama
widze ze nie tylko ja mam problem jak ubrac dziecko, a az mi sie bylo glupio pytac ..... jest taka pogoda ze naprawde ciezko ja dzisiaj bodki z dlugim rekawem bluzeczka i na to kurtka i spodenki taki kombinezonkowy komplet temp 15 stopni sloneczko :) wczoraj tak bylam i miala w sam raz ale i tak mam zawsze dylemat a moze jej bedzie za zimno lub za cieplo:(

taka dziś trochę cisza, ale nic dziwnego pogoda na spacerek, ja już po :)
i jeszcze przedświąteczne sprżatanie brrrr ale co tam wyjeżdżam okien nie myję, jak mi się zachce to umyję hehehheh

I my juz po spacerku 3,5 godz chodzilismy troszke sie poopalalismy na sloneczku ;-) i jeszcze bysmy zostali ale maly glodny zaczal sie drzec w nieboglosy ;-)
Przychodzilam go przebrac bo jednak za grubo go ubralam mial body z dl rekawem na to bluze i kurteczke ale ta bluza taka ciepla i mokry byl wiec zamienilismy ja na ciensza ;-) kupilam mu w koncu bawelniana czapeczke co ladnie do buzki przylega i wio w spacerowce ;-) postawilam juz mu calkiem oparcie i podziwial swiat wcale spac nie chcial :-) a na placu zabaw oczu od dzieci oderwac nie mogl

Ostatnia edycja:
Ja też już w piątek zmieniłam na spacerówkę i Alka z wrażenia przez 1sze trzy dni nie mogła zasnąć tyyyyle nowości! Mówią, że dzieci ubieramy tak jak siebie+jedną warstwę. Więc moja długie body, spodenki na to lekki pajacyk z polaru i nóżki kocykiem przykryte jak wieje zakrywam ją całą prawie kocykiem zwłaszcza jak zaśnie+wiosenna czapka. Nie ma co dzieci męczyć już w zimowych rzeczach, to tak jakbyśmy miały chodzić teraz w zimowej kurtce brrrr

A w mojego Małego chyba dziabeł dzisiaj wstąpił ... ok 15:30 poszedł na drzemkę ogólnie to powinien spać gdzieś do 18:00 ale dzisiaj nie ... co 5 minut sie przebudzał ostatni raz to z wielkim płaczem mysłalam ze jest głodny dałam mleczko ale nie chce teraz ledwo co na oczy widzi ale co chwile na brzuch sie obraca pupa do góry buzia do podusi i tak sobie krzyczy ... nie wiem o co mu chodzi dzisiaj :confused:

reklama
A moj Misio ladnie odespal to ze na dworze nie spal ;-) chyba musze juz obnizyc lozeczko bo dzis wchodze do pokoju a on na brzuchy dupcia w gorze i proste rece w lokciach :sorry2: jeszcze troche i by sie za krawedz lozeczka zlapal.

Wiecie co spotkalam w zeszlym tyg taka znajoma ma dzieciaczka takiego jak nasze tez rodzila we wrzesniu i tak sie zalila ze nie moze po ciazy brzucha zgubic i dzis ja spotkalam wracala z wizyty u gina i powiedzial jej ze jest w 5 miesiacu ciazy !! :-D a ona bidulka przezywala ze brzucha do lata nie zgubi.No ja bym szok przeszyla totalny a ona sie nawet nie domyslala bo karmi piersia i jeszcze okresu ani razu nie miala.No ladnie spoko tak sie dowiedziec o ciazy i za 4 msc rodzic ;-) takze dziewczyny lepiej sie sprawdzcie jak jeszcze @ nie mialyscie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry