reklama

Wrzesień 2009

reklama
mi wczoraj tak powiedzieli ale to nie ten kto zauwazy kupuje dziecku tylko ten kto zauwazy dostaje prezent np jesli mama pierwsza zauwazy u dziecka ząbek to tata kupuje mamie prezent :)az nawet szukałam conieco o tym w necie i faktycznie jest cos takiego:) ale nie prezent dziecku bo to ma byc nagroda za zauwazenie zabka jako pierwsza a nie za to ze dziecku sie zabek wybil :)

Ostatnia edycja:
U nas pierwsze zęby si opija:tak::-D.Jak pojechałam do dziadków z Nikolką i powiedziałam ,że idą dwa ząbki,to dziadek najpierw poleciał po łyżeczkę,popukał, a potem po szampana:-D:-D:-D:-D.

No ja slyszalam odwrotnie ze ten kto zauwazy dziecku daje prezent ;-)

No juz zakonczylam I faze diety. Schudłam 4 kg przez ten tydzien :-) dzis juz moge jesc warzywa ;-)
Michas dostal wczoraj chodzik w spadku ale nie wie wogole "z czym to sie je" ;-) wlozylam go i sobie w nim wisi nawet nog nie chce wyprostowac i postawic chyba dlugo nie zaczniemy chodzic ;-) bo nawet jak go pod paszki biore to nie stanie na dywanie tylko "wisi" ;-)
Wczoraj byla przepiekna pogoda u nas tylko troszke wiaterek a dzis juz za to szaro buro i zimno :-( jutro mamy spoznione szczepieie az sie boje jak to bedzie bo maly juz starszy pewnie bedzie sie darl i boje sie ze go nie utrzymam a zawsze nas uptrzedzala pielegniarka ze zoltaczka jest bolesna :sorry2:

Ostatnia edycja:
No faktycznie podoba mi sie bardziej wersja moni.... hm...wtedy kazdy szuka tego zabka,zeby prezent dostac, a dzidziusiowi to sie non stop cos kupuje nowego :) Za to jak mu wylec i zabek to tak,pod poduszke sie chowa i myszka przynosi cos w zamian :)

Wczoraj byla przepiekna pogoda u nas tylko troszke wiaterek a dzis juz za to szaro buro i zimno :-( jutro mamy spoznione szczepieie az sie boje jak to bedzie bo maly juz starszy pewnie bedzie sie darl i boje sie ze go nie utrzymam a zawsze nas uptrzedzala pielegniarka ze zoltaczka jest bolesna :sorry2:

My też jutro mamy szczepienie na żółtaczke :( Mój Tomek zawsze zaczyna ryczeć jak mu pielęgniarka przykłada gazik nasączony spirytem. Bo zaczyna szczypać i jest meeeega ryk... No ale trzeba jakoś przez to przejść...

Dzwonili z przychodni i nam szczepienie na czwatrek przesuneli :sorry2:

Pierzecie ciagle ubranka w tych proszkach dla niemowlat czy juz moze w tych normalnych tylkoze sensitive ?? bo ja tak mysle czy nie przejsc na ten persil sensitive ostatnio mama przez pomylke wlala taki plyn i nic malemu nie jest tyleze intensywniej pachnie no i lepiej dopiera :sorry2:

Hehe dopiero pisalam ze maly nie umie w chodziku stanac a juz zasuwa do tylu :-D jednak dzieci sie szybko ucza ;-)

Michal mnie rozbraja taki śmiszny sie zrobil ;-) wyjmuje sam smoka oglada i wklada sobie z powrotem z tym ze zazwyczaj pionowo tak ze mu nos splaszcza ale nawet mu to nie przeszkadza :-D kochane te dzieciaczki :sorry2: tylko ile moze trwac ten skok rozwojowy ??? juz chyba ze 3 tyg jest taki nieznsny a zebow dalej nie widac :sorry2: wczoraj przed snem dal koncert az sie chyba zmeczyl i padl ;-)

No faktycznie podoba mi sie bardziej wersja moni.... hm...wtedy kazdy szuka tego zabka,zeby prezent dostac, a dzidziusiowi to sie non stop cos kupuje nowego :) Za to jak mu wylec i zabek to tak,pod poduszke sie chowa i myszka przynosi cos w zamian :)
no i wlasnie o to w tym chodzi ze cala zabawa w tym kto pierwszy zauwazy nalezy sie nagroda :) a jak dziecku potem mleczaki wypadaja to dostaje prezent w zamian za zabek :)

reklama
a u nas mówią, że kto znajdzie dziecku ząbka, to kupuje maluchowi buciki!!!!! dla mnie to dziwne było, ale jako że chrzestna wynalazła ząbka, to kupowałam butki:):) małemu znalazłąm ja i też buciki pierwsze są:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry