reklama

Wrzesień 2009

no to jest coś na rzeczy, u mnie młoda też z płaczem się budziła co chwilę do cyca ... hmmm
a może to zęby bo qrcze mojej jeszcze nie wyszły hmm albo "zmowa" maluchów hahahaha

reklama
No to coś tu nie gra bo mój mały też w nocy co chwile stękał przez sen. Ciekawe, może to ta pogoda bo znowu się zepsuła:wściekła/y:A tak w ogóle to chciałabym już przespać cała noc bez wstawania :-(

a jak ja marzę o przespaniu nocki!!!!
dziś u nas to samo, marudzenie i cyc non stop, od 23 karmiłam chyba z ponad godzinę...wymiękłam i odłożyłam do łóżeczka, pomarudził ale zasnął.....
no i całe dnie marudzenia!!!oj...teściowa zabrała od wtorku Amelcię do siebie, wiec do piatku mamy "wolne", jak fajnie miec tylko jedno malutkie dziecko:):):) ale tak tęsknię za Amelusią.... nie moge już doczekać się piątku:)

Dzisiejsza noc juz lepiej maly spal tylko przez sen czasem zaszlochał , ale ja juz w dzien nie wyrabiam ciagle marudzi :-( doszedl nam jeszcze katar a dzis mialo byc szczepienie i znow nie pojdziemy.Juz nie wiem co wymyslac zeby go czyms zajac lezec nie chce siedziec nie na rekach nie bawic sie nie .....

livia w Anglii robia szczepienia jak dzieci maja katar,kaszel.. byleby nie bylo temperatury. Wybierz sie na to szczepienie,przynajmniej Ci Michalka zwaza,obejrza i najwyzej przeloza :) Ale juz kontrole bedziesz miala za soba :)

ja nie radzę szczepić między chorobami albo przy "infekcjach", nasza lekarka tak robiła i małej nie szło potem wyleczyć z niczego, łapała wszystki i wszędzie, skończyła 2 lata, skończył się szczepienia, skończyły sie choroby!!

Poszlam do przychodni zorientowac sie co i jak nie chcialam malego ze zwyklym katarkiem ciagnac. ze szzcepieniem kazali sie wstrzymac pare dni.zapisala nas na wtorek tak czy inaczej mamy przyjsc moze sie poprawi i zaszczepiaa jak nie to bedzie go badac i zobaczymy co dalej akurat juz nasza pediatra wroci. a w naszej przychodni po chorobie trzeba ok 2 tyg odczekac do szczepienia i tak wlasnie sie nam to ciagnie. Ale chyba nie zaszkodzi jak opozni sie na zoltaczke ?? bo mielismy je miec 11 marca ale 3 tyg zapalenie osktrzeli bylo + 2 odczekac i wyszlo nam na teraz to znowu teraz trzeba to przeziebienie odczekac

o ja właśnie mam to samo, mala po zapaleniu oskrzeli w sobotę mamy mieć szcze[pienie i nie wiem, no nic zapytam dzis lekarza na kontrolenj
a co do spania to młoda nadal jak fikała w nocy tak fika nadal, przespana noc ? eee heheheheh może kiedyś :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry