Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
princi-mysle,ze skoro w Irlandii kupilam,to i Ty dostaniesz w UK.Kosmetyk jest firmy LA ROCHE-POSAY,bezzapachowy,o filtrze 50.Dosc drogi,bo kosztuje tu 19eu,ale skuteczny.Pani w aptece zaproponowala go z wielu innych(wiekszosc jest perfumowana),poniewaz ja potrzebuje dla Macka a on ma AZS.Uzywam juz troche czasu i chwale.No wlasnie tu bedzie problem w Anglii z kupieniem dobrego kremu dla dziecka... ze wszystkich sklepow znalzlam jeden krem Jonhson@Baby taki ochronny... wiec uzywamy taki,bo wiekszego wyboru nie bylo... a z filtrem jeszcze jakis baby to watpie czy maja w ogole....
Wczesniej nie mialam raczej wyboru hyhy nas nie uczulajonson jest podobnież marką która bardzo uczula. Staram się nie używać kosmetyków tej marki.
Dziexprinci-mysle,ze skoro w Irlandii kupilam,to i Ty dostaniesz w UK.Kosmetyk jest firmy LA ROCHE-POSAY,bezzapachowy,o filtrze 50.Dosc drogi,bo kosztuje tu 19eu,ale skuteczny.Pani w aptece zaproponowala go z wielu innych(wiekszosc jest perfumowana),poniewaz ja potrzebuje dla Macka a on ma AZS.Uzywam juz troche czasu i chwale.
a co do Vichy to są to preparaty hypoalergiczne, ale zawierają wodę termalną a w niej jest krzemionka na którą wiele dzieci reaguje wysypką, ale mimo wszystko dziwi mnie zalecenie lekarki by niczym nie smarować tylko kapelusik czy osłaniać, przecież promienie UV przenikają zarówno przez odzież, parasolki a nawet szybę więc jak dla mnie trochę niepoważne podejście.
Ja na twoim miejscu spróbowałabym poprostu innego preparatu :-)U nas też masa krostek. Wyglada to jak tradzik. Niestety wyskoczyły po posmarowaniu małej kremem Vichy Solei 50+
Pani doktor powiedziała, żeby nie smarowac nim buzi tylko mocno chronic przed słońcem (kapelusiki, parasolki i takie tam).
Dziewczyny mam problem. Lenka do zeszłego tygodnia ładnie usypiała w łóżeczku. A od tygodnia jakby jej pieprzu ktos w to łóżeczko nasypał. Drze sie w niebogłosy. Miałyscie tak?