reklama

Wrzesień 2009

ale zła jestem :wściekła/y: wczoraj była u nas piękna pogoda prawie 30 stopni 28 czy 29 cos takiego słonko gorąco mala w samych botkach sweterku cieniutkim rajstopkach i spodniczce. zrobilysmy sobie maly piknik w parku z kolezanka i jej corcia male sie bawily super na kocyku no bajka dzisiaj podobne plany a tu kicha pochmurno i deszcz to sie nacieszyłysmy latem :-(

reklama
U nas dziś cieplutko- 20 stopni i zero wiatru. Borysek bez czapeczki paradował na spacerku:-D

A dzisiejsza noc kolejna z rzędu z tych pokręconych:dry:. Co ten wyczynia!:dry:
Nawet jak śpi teraz to wierci się cały czas.... dziś wzięłam sobie melisal na uspokojenie:dry:

A u nas dzisiaj róznie wyszliśmy na spacer piękna pogoda słoneczko świeci a nagle jak się zrobiło ciemno i chmure oberwało. Mamusia cała mokra Synuś się śmieje ahhh ale byłam zła bo tak jak Monia miałam dzisiaj ochote spędzić dzień na powietrzu ... i nici ...

Witam wczesnym rankiem :P czekam tu sobie na walkę Pudziana i probuje nie zasnac :P u nas sie wczoraj jednak rozpogodzilo po poludniu wiec spacerek sie udał mam nadzieje ze dzis tez ladnie bedzie bo az juz mi sie nie chce w domu z mala siedziec po tak dlugiej zimie

O rany ale skwar !!! 32 stopnie u nas i slonce az parzy. Po godzinnnym spacerze mialam dosc.W koncu Misio wyszedl z krotkim rekawkiem. Az mi sie przypomina jak w taka pogode sie toczylam w ciazy i niemalze siedzialam na wiatraku.Nawet w domu nie lepiej bo mam pokoj na sloncu. Ale zapowiadaja burze i to pewnie nie mala jak tak duszno.

Smarujecie wszystkie czesci odkryte maluchom kremem z filtrem czy tylko buziolka ??

u nas dziś też fajnie na polu nie za gorąco a przyjemnie,

tylko psuje mi humor to, że znowu mi wysypało Mateusza i nie wiem z czego niby ma stwierdzoną skaze białkową i ok 3 miesiące jesteśmy na bebilnie pepti i było w miare ok tylko drobne krostki, a od kilku dni znowu ma większe plamy i nie mam pojęcia co to, nie je żadnego nabiału no i niby nic nowego też mu nie dawałam, dobrze że go nie swędzi chociaż

reklama
Ali smaruje każde odsłonięte miejsce filtrem 50. Ale wiecie ona z innej gliny.
Buszowałyśmy dzisiaj cały dzień na dworze i padła mi po 17.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry