reklama

Wrzesień 2009

Zuzia śpi w śpioszkach, bez body.Teraz jak ciepło to tylko przykrywam lekko kocykiem cieniutkim, a jak chlodniejsze noce to w śpiworek wkładam, ale nie zapinam na ramionkach, tylko wsuwam do pasa.
Co do snu to na noc idzie ok 20, pobudek w nocy nie liczę...wstaje ok 6-7, potem odsypia nockę 9-10, następnie ok 12 na spacerze ze 30 min, ok 14 i 16 po 30 min., w sumie 2-2,5 godz.
Co do diety to nie mam silnej woli więc podziwiam Was dziewczyny :))

reklama
Beniaminek śpi w body i półśpiochach + kołderka (ok19 stopni mamy w domu):-)

A drzemki identycznie jak u doriski: 10 i ok 15 ;-)

Fredka spokojnej nocy, oby wszystko dobrze było....

Jak słucham o tej powodzi to gęsiej skórki dostaję :/ Oby wszystko było dobrze.
U nas dziś pogoda przepiękna, upał!! Amela w samej pieluszce po ogrodzie śmigała, a później to już bez pieluszki, ze 30 stopni było i zero wiatru. Ponoć tak ma już być pięknie przez dłuższy czas :-) szok! jak nie Irlandia :-)

Dzisiaj Igorek był na spacerku chyba po tygodniu !!! :szok: Pierwszy dzień co nie padało od niepamiętam kiedy. Naszczęscie nas nie ma co zalać ale jestem sercem z tymi których woda zalewa :frown: Gdzie ta wiosna ?!

My spimy w body i polspiochach lub pajacu ale cienszym dzierwczyny jak ja mam zrobic polskie znaki bo mala stukala w klawature i zabrala mi poslkie znaki?
sprawdź czy nie przestawiła Ci klawiatury na jęz ang. Widać to na dolnym pasku, będzie palbo PL lub ANG, jeśli ang to kliknij pojawi się manu rozwijalne i wybierz PL

Jak słucham o tej powodzi to gęsiej skórki dostaję :/ Oby wszystko było dobrze.
U nas dziś pogoda przepiękna, upał!! Amela w samej pieluszce po ogrodzie śmigała, a później to już bez pieluszki, ze 30 stopni było i zero wiatru. Ponoć tak ma już być pięknie przez dłuższy czas :-) szok! jak nie Irlandia :-)
U nas tak samo! Jest tak goraco,ze szok.. na moje oko ze 25 minimum skoro w domu mam 24... a jest cieplej na dworze.. teraz mam problem z ubraniem Kini. Niby cieplo,ale jednak ma katar, i nie wiem co robic,zeby jej nie przegrzac i zeby jej nie przewiac w razie czego... Marzy mi sie sukienka,ale sie martwie o gole nogi ... i czy body pod to na krotki na dlugi.. ni wiem :/

reklama
u nas też dzisiaj ładnie. Jednak narazie Ali nie rozbieram. Dostała ostatnią dawkę pulmicortu i chce żeby była dłużej zdrowa a nie 3 dni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry