reklama

Wrzesień 2009

reklama
A mi własnie mija miesiąc diety i schudłam 9 kg !! :-) tak wiec jestem happy.

U nas dzis rano nawet bylo sloneczko i duszno poszlismy na spacer i nagle niewiadomo skad ulewa !! ale to tak zaczelo lac ze nie wiedzialam ktoredy do domu. Folii do wozka nie wzielam ale na szczescie Michal spal wiec byl schowany w budzie i przykryty.

Powiedzcie jak wasze maluszki spia tzn w czym ?? Bo ja dotad ubieralam Michalka albo w sam pajacyk albo w body i spioszki tak czy inaczej dlugi rekaw i nogawki i mimo ze spal rozkopany nie przykryty to wiecznie byl mokry i dzis mu zalozylam samego rampersa z krotkim rekawkiem i golymi nozkami do tego kocyk cienki i tak sie zastanawiam czy bedzie ok bo w pokoju mam duszno maly pokoik i nas 3 ale w nocy jak sie przebudzam to mi chlodno a Michal sie zawsze rozkopuje :confused:

moja dalej w bodach na ramiączkach, albo krótkim rękawem i na to pajac, przykryta kołdrą, ale ostatnio jak jest tak cieplutko to się troszkę poci, chyba zrezygnujemy z jednej warstwy. Kołderką się przykrywa aż po samą głowę, a jak nie może zasnąć to i buźkę sobie przykrywa, nie rozkopuje się, no chyba że rano, jak już "łazi" po całym łużeczku.

U nas znowu cieplutko, co prawda pochmurno, ale chyba ze 20 stopni jest. Wczoraj jak ok 16 słoneczko wyszło to normalnie upał był, małą musiałam rozbierać do krutkiego rękawka.

Do mnie dziś teście przylatują, a za 5 dni moja mamuśka :-) fajnie, może w końcu pośpię do 11 :-) ja tak kocham spać hehe

coś mi się suwaczek pierniczy :/

Ostatnia edycja:
Livia normalnie chyba siedzisz w mojej głowie bo właśnie chciałam o to zapytać :-) Mój Oli śpi w samym pajacyku bez stópek albo w mormalnej piżamce, pod kołderką

Ostatnia edycja:
reklama
Do mnie dziś teście przylatują, a za 5 dni moja mamuśka :-) fajnie, może w końcu pośpię do 11 :-) ja tak kocham spać hehe

coś mi się suwaczek pierniczy :/
A ode mnie rodzice wracaja w sobote :/ Tak mi babcia Kinie rozpuscila,ze teraz to juz chyba nic w domu sama nie zrobie hyhy

A jesli chodzi o spanie, to moja spi w body na dlugi rekaw i spodenkach,gole stopki. Pod kolderka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry