reklama

Wrzesień 2009

reklama
Moja nie śpi durzo jak wstaje ok 6 tak ok 10 usypia i śpi z godzinkę, a później to na spacerze, jak łazimy po dworze to cały spacer prześpi nawet i ze 2 godzinki, a jak idę do sklepu to nawet jak uśnie po drodze to w momęcie przekroczenia drzwi do centrum handlowego ma oczy jak 5 złotych :/ wtedy miszę się streszczać z zakupami bo Amelka ich nie cierpi (ja nie wiem, co za kobitka) za każdym razem daje mi koncert i w efekcie chodzę po sklepach pchając wóżek z córeczką na rękach :/

Amelka no co Ty! Zakupy to taka przyjemna sprawa. Oj mogłabyś gwiazdo w reklamach występować. To a propos zdjęć w koszyczku:-):-):-):-):-):-)

Mati śpi zykle 2 razy. Raz ok. 10 tal z 1,5 godzinki a potem koło 14, 15 ok 40 minut. NO i my chodzimy na noc spać 18-19 do ok 5.30-6.00:wściekła/y:

a na spacerze to śpi tylko jak wychodzimy w porze drzemki, za to zakupy mój mały mężczyzna uwielbia ,

Ostatnia edycja:
Spanie Olka zależy od jego starszego brata :-) i jego zachowania umiarkowanej ciszy. Ale tak uogólniając to budzi się koło 5.30, potem śpi o 9.00 godzinkę do dwóch, potem koło 13.00 na godzinę i koło 16.00 też na godzinkę. Czasem jak te drzemki ma dwugodzinne to śpi tylko 2 razy.
A zasypia na noc około 19.30 - 20.00.

reklama
Dzięki za odpowiedzi :tak: no to widze ze wasze maluszki cieplej ubrane niz moj Michal dotad a wraz byl zpocony o 2 warstwach to nawet mowy nie ma w jednej byl mokry.Dzis pierwsza noc z krotkim rekawem i golymi nozkami i bylo ok mam tylko nadzieje ze nie zmarzl.Tak sie zastanawiam ze moze to przez poduszke sie poci albo materac moze jakies takie to sztuczne :confused: materac gryka kokos wiec powinno byc ok no a poduszka taka plaska dla dzieci najmniejszych ale nie wiem co tam w srodku jakas wata.

Fredka co do diety to stosowalam bialkowa na zmiane z 1000 kcal. Na bialkowej przez pierwszy tydzien powinno sie schudnac ok 5 kg a pozniej juz wolniej ( przez pierwszy tydz oczyszcza organizm i wode wydala z organizmu dlatego tak ladnie sie spala) tak wiec 2 tyg bylam na bialkowej (nie chcialam dluzej zeby nerek nie uszkodzic) pozniej 1,5 na 1000 kcal zeby wage utrzymac i teraz od 5 dni znow na bialkowej i lece w dol :tak:
No i ze tak powiem Michal mi to ulatwia bo nigdy nei mialam tyle ruchu co teraz.jak cieplo to calymi dniami spacerujemy a ze maly nie da mi siassc na lawce to musze ciagle z nim chodzic ;) to podobno dobre na uda i posladki. No i jeszcze maz mnie wieczorami masuje bo w rozmowach w toku zobaczylismy masaze na celulit haha :D

Michal dzis jakis marudny nawet bym rzekla nieznosny nic mu nie pasuje jedynie na dworze bylo ok ale krotko bo lac zaczelo :-(

Co do spania to Michal spi 2 razy dziennie Wstaje z nocy po 9 i idzie spac ok. 12 na pol godzinki a pozniej kolo 16-17 na jakies 2 godz. i pozniej ok 21 na noc (czasem i o 20 juz zasnie a czasem o 22)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry