Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Tylko nadal pbolewa mnie brrzuch i mam brac kaprogest, ojoj:-(. Czy któraś z Was bierze takie cóś???
Ja też mam problemy z tarczycą.(jakieś guzki) Obecnie biorę Letrox 50 po połowie. Najlepsze jest to że moja pani endokrynolog jak zobaczyła usg mojej tarczycy to powiedziała że nigdy nie będę miała dzieci. Pojechałam oczywiście do innego lekarza i ten z kolei powiedział że nie widzi problemu, ale co ja przeżyłam....Przed ciążą badałam TSH i było w normie, teraz muszę jeszcze skontrolować.Ja biorę tylko kwas foliowy - moja ginka nie lubi chemicznych witamin, a od 12 tygodnia bede brać jod to zalecenie endokrynologa - a przy okazji dziewczyny, mój endokrynolog powiedział, że wszystkie kobiety w ciazy okolo 6 tygonia powinny zrobic badania TSH - hormonu tarczycy, która podobno "szaleje" w ciąży - jeli możecie to poproście waszego rodzinnego o skierowanie na to badania, jak nie zróbcie same kosztuje ok 17 zł, ja przez niedoczynnośc tarczycy straciłam dwie ciąże...
Ja biorę - lekko plamiłam - to zastrzyki domięśniowe, mocno oleiste i co za tym idzie bolesne, znajdź jakąs bardzo cierpliwą i delikatna pielęgniarkę - mnie robi koleżanka położna albo koleżanka pielęgniarka z przychodni- obie super delikatne więc daję radę, ale prawą stronę mam bardziej wrażliwą więc co drugi raz cierpię w milczeniuKroptusia bardzo sie ciesze, bardzo dobra wiadomość!!!!:-)
Ja mialam dziś wizyte , wszystko jest dobrze, postaram sie pozniej wkleic moje zdjecie. Tylko nadal pbolewa mnie brrzuch i mam brac kaprogest, ojoj:-(. Czy któraś z Was bierze takie cóś???
ale czego się nie robi dla upragnionej Fasolki