Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już po shopingu i co dziś odkryłam- otóż Firma z butami Quazi to to samo co CCC i Boti Kupiłam sobie sandałki dziś w Quazi- zupełnie płaskie do biegania, jakie było moje zdziwienie, kiedy przypadkiem zauważyłam, że Boti na wystawie stoi taki sam fason, tylko kilkakrotnie tańszy

Niby moje ze skórki, a tamte Made in china- ale, któż to naprawdę wie. Weszłam na odpowiednie strony się okazało, że wsio to jeden worek, tylko podzielił sobie klientów na grupy
. Tak samo z resztą jak Reserved, Cropp i MOHITO- identycznie to wygląda. Echh koniec tych zakupowych dyrdymałów............

z czego to sie bierze??

Myślę, że za duża- w sensie za szeroka - ma luzik na plecach i dlatego tak się dzieje. A 4 + są jednak szersze od 4 .

Hehehe, Rudka mam to samo. W 4 się zbytnio już nie mieści, a z 4+ wychodzi zawartość tyłem...Kochane nie wiem gdzie o to zapytać wiec pytam na ogólnym.
2 tyg temu zmieniłam Lence pieluchy na 4+ no i od kilku dni kupa laduje na plecach. Już mam dość tych obsr***ch ciuszków. Słuchajcie czy to oznacza, że pielucha jest za duża i nie trzyma wszystkiego czy za mała, że sie że tak powiem nie mieści![]()
No chyba, że przyczaję się na niego jak "dusi" i szybko lecę ze świeżą pieluchą. Nie zdąży "klapnąć" z pupcią na podłogę i zawartości rozprzestrzenić w pieluszce

. W tych 4 te miał czerwone ślady na nóżkach- własnie jakby za bardzo opinały.