Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mam dokładnie te same doświadczenie.Kupiłam paczkę bo były w promocji.TRAGEDIA!!!Nikola nie dość że miała poprzecierane nóżki od rzepów to jeszcze odparzyła sobie pupę.I wróciłam do najbardziej sprawdzonych Toujours z Lidla są dla nas najlepsze zawsze suche od środka ,miękkie,fajne naciągane boczki no i rozmiar już 5odnośnie pieluszek, ja z hugisów jestem bardzo NIEzadowolona.... używaliśmy pampersa, ale że żona od kuzyna i moja szwagierka namawiały na hugisy że sa takie ekstra cudne boskie itd.. to zdecydiwalam kupić jedną paczke na próbe.. i nie wiem co mnie podkusiło ale wzelam największą jaka bylka bo byla w promocji!!!!!!! TRAGEDIA! jest sztywniejsza.. Hani suę wszędzie wbijają krawędzie tych bocznych skrzydełek gdzie są rzepy.. te "boki" są stanowczo za wysokie i gniotą ją wszędzie.. w wodatku przemakają po 2godzinach, a jak nie przemokną to robią sie takie kulki, jakby tam było napchane pełno waty... często widzę odgniecienia na pupie u młodej.. wiecie mam na myśli takie co robią się na całym ciele jak śpimy na czymś niewygodnym.. i jak rozpinam pampersa to pupa jest wilgotna mocno, a w pampersach tego nie zauważyłam... no i w końcu jesteśmy na rozmiarze 4![]()