reklama

Wrzesień 2009

reklama
Ja tez uwazam,ze Huggisy sa najgorsze pieluszki,przynajmniej dla nas :) Twarde jak nie wiem i przepuszczaja wszystko,nawet siuski ;) ale to subiektywne odczucie.

monia22 oj ale Ci dobrze.. hmm tez bym gdzies poszla :) Dobrze,ze tatus spisal sie na medal, teraz wykombinuj jak czesciej wychodzic hyhy

dziwne to ja chyba trafiam na jakas zlota edycje tych huggiesow :-D bo u nas jeszcze zaden nie przeciekl zaden nie odparzyl i sa miekkie :-D moze wy piszecie o huggies classic to wtedy sie zgodze ;-)

A ja w sumie nie zwróciłam uwagi czy miałam classic czy premium, ale też jestem na nie. Alisi przemakały w nocy i musiałam ją przebierać parę razy... Fakt,że najlepiej przeliczać pampersy na szt jeśli chodzi o cenę, bo czasem w Realu Pampersy wychodziły podobnie jak Dada z biedrony. Jak kupuje akurat te dwie firmy i jestem bardzo zadowolona - na noc i na dłuższe wyjścia Pampersy, a po domu Dada. Poza tym Dada większe rozmiary(mamy już 4) już nie są tak sztywne jak były te jedynki no i ta cena...

Jak kupuje akurat te dwie firmy i jestem bardzo zadowolona - na noc i na dłuższe wyjścia Pampersy, a po domu Dada. Poza tym Dada większe rozmiary(mamy już 4) już nie są tak sztywne jak były te jedynki no i ta cena...

Zuzia - my robimy tak samo :) W domku "jedziemy" na Dadach, a na wyjścia i na noc zakładam małemu Pampersy :)
Huggiesy próbowałam, ale byłam niezadowolona, bo Tomek ciągle miał mokra pupcie i zdarzało się, że nawet przemokły... ;/

U nas w domu rozpanoszył sie katar! Najpierw M, potem Olek a teraz Adam :wściekła/y:
Tylko ja sie trzymam! (ach te przedwojenne pokolenie :-D)
Oprócz tego u sąsiadów ospa! Zobaczymy czy się na nią załapiemy. Jak narazie to z mojej czwórki ospę miałam tylko ja. Zobaczymy co dalej

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry