Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Hej dziewczyny.Wpadłam tu na momęt tylko żeby powiedzieć co u mnie.Aktualnie mam sesje i nie mam czasu na nic.Wszystko robie na raz-całe szczęście że jeszcze przez to krzywdy nikomu nie zrobiłam(gotuje i latam z książką do itls,przewijam małego i obok leży książka z ekg itd)Padam jak kawka wieczorami.Najgorsze jest to że nie mam od nikogo żadnej pomocy....:-(
Oli 12 skończył 9 miesięcy ma już 4 ząbki:-)strasznie się męczył w te upały dużo spał.Któregoś dnia stwierdziłam że muszę się zrelaksować i mój M wyciągną mnie i Oliwiera na rzekę.Fajnie było tyle że Oliwiera ,,siłą'' musieliśmy wyciągać go z wody bo darł się oj i to straszne tak chciał w wodzie nóżnki jeszcze pomoczyć.
W lipcu z Maćkiem bierzemy cywilny.
A co do ciąży to nadal mało wiem.Byłam u ginekologa ale że mieli aparat do usg popsuty to nie miałam gdzie zrobić usg a inne były aż do wieczora zarezerwowane u innych kobiet.Z badania stwierdził że ciąża jest.Z miesiączki że około 8 tydzień no i termin niby ma być na 22stycznia-w samą zimową sesje-kurcze:-(A tak ogólnie to czuje się świetnie tylko cholernie spać mi się ciągle chce.
Najlepszego dla solenizantów, gratuluje kolejnych ząbków i do usłyszenia.
. Cieszę się, że czujesz się dobrze. Spanie- to normalne na początku. Bądź dzielna- przetrwasz sesję i obowiązki. Musisz jakoś pogodzić i bycie mamą i "uczennicą";-). No i gratuluję decyzji o ślubie:-). Widzisz- powolutku bo powolutku- ale wszystko się zaczyna układać
. Pozdrawiam!
W polowie maja mial gorączkę 38,5 tylko jedną noc i sie nie powtorzyla ale dostal eurespal