reklama
eli88
Fanka BB :)
\hania juz od dłuższego czasu budzi się w nocy... o 2-3 i albo wyje przez 2-3 godziny non stop i nie da sie jej uspokoić niczym.. nie działa smoczek, picie, butla, kaszka, przytulanie, noszenie, wózek.. po prostu drze sie jakby ją ktos ze skóry obdzierał.. a jak nie płacze to budzi się szczęsliwa i wyspana i chce sie bawić.. jeśli się jej odmawia to zaczyna płakać wiec wrzucam jej do łozeczka kosz z zabawkami i śpię "jednym okiem" a drugim filuję czy już padła, po czym sprzatam zabawki i układam ją do snu.. jest jeszcze wersija kiedy młoda nie chce siedzieć w łóżeczku, wtedy trzeba póścić ją i buszuje po mieszkaniu... wiem, ze to zęby....... a przynajmniej tak mi się wydaje... ale trwa to juz tak długo :-( od 3 dni są juz białe guzy na dziąsłach, ale nic poza tym.. nie widzę postępu na razie.. Szymek chodzi wściekły bo się nie wysypia a tu jeszcze praca na 3 zmiany i mają mieć postój niepłatny.. kryzys totalny, niewiadomo czy mu umowe przedłużą.. a tu 1tys kredytu miesiecznie do spłacania.. w dodatku mam limo pod okiem i wyjśc na spacer z dzieckiem nawet nie mogę... dostałam jakiegoś uczulenia od kremu z vichy pod oczy i zaczełam to drapać.. i tak podrażniłam że mam krwiaka pod okiem takiego mega wielkiego... żyć nie umierać..
margaret333
Madzieńka aż 3 miesiące
, nawet nie pomyślałam ze tyle może się opóźnić...
Ha, ciekawe, to jakaś magiczna godzina, że o 2 dzieciaczki nam się budzą
Fredko trzymaj się kobietko
Kacperek - 100 lat
, nawet nie pomyślałam ze tyle może się opóźnić...

Kacperek - 100 lat

rezeda
Moja panna dziś też się o 2 obudziła i do 7 się wierciła. Górne jedynki coraz większe więc mam nadzieję, że to się zaniedługo skończy. Czasami dajemy viburcol jak już jest źle.
margaret333
my tez dajemy viburcol, czy pomaga? hmm wczoraj otrzymal 2 wiec jako tako bylo, ale przed podanie to byla masakra tak płakał:-(
Madzieńka aż 3 miesiące, nawet nie pomyślałam ze tyle może się opóźnić...
Kacperek - 100 lat![]()
hehe równiutko 3 miesiące co miesiąc po dwa testy kupowałam ale nic trzeba było go wywołać jak sam nie chciał przyjsc hehe potem było znowu idealnie a teraz ... masakra jakaś ... jestem właśnie w trakcie i już mam dość - niedoopanowania. Konieczna wizytyta u lekarza !
A moje dziecko nie budzi się o 2 tylko punkt 1 :/ i bez flachy nie uśnie. A tak jestem przeciwna podawania flachy w nocy ale co zrobić ...
Eli88 bardzo Ci współczuje. U nas z kasą nadal ciężko. Drań nie zapłacił. Wstrzymuje się przed zakupem lekarstw dla siebie bo znając życie kasa będzie potrzebna na co innego. I tak męczę się z tą nogą kolejny dzień. A na tą wysypkę nie da się coś wziąć?
Dzisiaj w nocy Ala miała 38,5. U nas też idą zęby. Przy czym dla Ali to istny szok. Bo to będą jej pierwsze zębole. Znalazłam ją dzisiaj nie śpiąca, z otwartą buzią i wyciągniętymi rączkami. Bidula nie miała siły nawet płakać. Pobudka obowiązkowa o 2.
Dzisiaj w nocy Ala miała 38,5. U nas też idą zęby. Przy czym dla Ali to istny szok. Bo to będą jej pierwsze zębole. Znalazłam ją dzisiaj nie śpiąca, z otwartą buzią i wyciągniętymi rączkami. Bidula nie miała siły nawet płakać. Pobudka obowiązkowa o 2.
reklama
hej dziewczyny u nas dzis znow zapowiada sie ladna pogoda a mnie przykulo do lozka ehh :-(wczoraj rozmawialismy z moim facetem o ślubie i zastanawiamy sie czy nie wziasc na razie samego cywilnego musze to sobie przemyslec na wielkie wesele narazie nas nie stac no cóż zobaczymy ;-)