reklama

Wrzesień 2009

Elaine dzięki. Jutro jadę z Ala na pobranie krwi i tak sobie pomyślałam, że może pielęgniarka mi coś podpowie co z tym fantem zrobić. Chyba powinna wiedzieć?

Fredko- myślę, że powinna. Tak sobie myślę, że po posmarowaniu może by zakleić plasterkiem żeby uchronić przed dostępem bakterii chociaż trochę, no ale z drugiej strony przy dostępie powietrze niby lepiej się goi. Sama nie wiem.

reklama
Witam po weekendzie. My juz po weselu ale sie objadlam :sorry: Michalek zostal w domu pierwsza noc beze mnie ale bylo ok ladnie spal a w dzien sie bawil. Jak wrocilismy to sie pieknie cieszyl :tak:

U nas zimno i deszczowo.Siedzimy w domu. Okres mi sie spoznia juz 4 tygodnie mozliwe ze od odchudzania az tyle ?? Bylam w zeszlym miesiacu u gina no i niby nic nie mowil ze jakas ciaze widac ale zaczynam sie pomalu martwic.

Liiviia jak ja byłam na diecie pare lat temu to okres mi się spóźnił jedyne 3 miesiące więc w końcu trzeba było go wywołać hehe więc wszystko możliwe. Ale co do okresu to mi po ciąży co miesiąc się spóźnia :/ a zawsze był regularny co do dnia. Wybieram się i wybieram do lekarza i wybrać się nie mogę.

A co do spania w nocy wczoraj mówiłam że Igor jak się w nocy obudzi to szybko zasypia ... do dziś ... o 2 wielki płacz, o spaniu nie ma mowy ... więc ja już nigdy nie pochwale mojego synka hehehe

Hej, hej! U nas dziś też w nocy była pobudka o 2. Do 3 stękanie i marudzenie na śpiąco. W końcu poszłam po butlę z mlekiem i było spanko do 5.30.:cool:
A ja jakaś wymęczona kurcze się czuję:confused2:. W nocy dziś krew z nosa zaczęła mi lecieć:confused2:

Liiviia- co do @ to całkiem możliwe, że przez dietę coś się poprzestawiało. Moja koleżanka też tak miała. Ja przed porodem co do dnia @, teraz też. Jak w zegarku;-)

ech u nas ze spaniem też ciężko. A w ciągu dnia samopoczucie Ali jest do bani. Dzisiaj kolejny dzień jęczy. Daje jej czopki na zbicie temperatury i nic. Szkoda mi jej bardzo. A do szpitala na pobranie krwi nie pojechałyśmy. Noga tak bardzo mnie bolała,że odpuściłam sobie dzisiejszą wycieczkę. Wczoraj lekarz skierował mnie na rentgen, tomografię. Przepisał lekarstwa przeciwbólowe. Wszystko było by fajnie gdyby szef męża nie zapomniał zapłacić mu pensję. Niech go szlak trafi. Wszystko mi się kończy a kasy niet. Ma ten chłop szczęście, że nie ma ze mną do czynienia bo bym mu już parę posłała.

My w nocy dosyć często budzimy się na cyca, nawet nie wiem ile razy ciężko mi zliczyć, ale są to tak krótkie przerwy, że nawet się wysypiamy:tak:
Dzisiaj kończymy 9 miesiąc:rofl:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry