reklama

Wrzesień 2009

reklama
monia.. ja ją zostawiam samą sobie w takich momentach bo nic jej sie nie dzieje.. ona sie wkurza na jakąś zabawkę po prostu.. po minucie już jest spokój a poźniej znów to samo.. i tak w kółko.. ciekawe jaka dziś będzie...............

Madzieńka- u nas dziś też "ładne" spanie:tak:. Obudził się dziś tylko 2 razy!:-)
Teraz robi slalomy między moimi nogami i marudzi, bo niedługo pora drzemki.
Rezedo- o, to przepraszam!;-) Zasugerowałam się sygnaturką;-).

O której kładziecie spać Wasze maluszki? Bo Borys sobie coś przestawił i tak jak zasypiał między 19-20 to teraz między 20-21.

Moniaa dziękujmy za pamięć:-) Nie wiem kiedy zleciało te 10 miesięcy...niedawno było 3,4...echh czas leci stanowczo za szybko ;-) U Nas też złośnica się troszkę złości, ale widzę, że kolejne ząbki idą więc co tu się dziwić.

Elaine Gabi chodzi spać ok. 20- wczoraj nawet szybciej. Wszystko zależy od tego ile godzin śpi w dzień. Wczoraj cały dzień byłyśmy poza domem więc szybciej poszła.

monia.. ja ją zostawiam samą sobie w takich momentach bo nic jej sie nie dzieje.. ona sie wkurza na jakąś zabawkę po prostu.. po minucie już jest spokój a poźniej znów to samo.. i tak w kółko.. ciekawe jaka dziś będzie...............
no ja wlasnie tez nie biegne zaraz na kazdy krzyk bo jeszcze jej tak zostanie, po prostu wymusza ten krzyk

Moja tez marudzi,ale ogolnie jest spokojna... pewnie maruda od zabkow.

elaine moja idzie spac okolo 20, ostatnio nawet 19,30. I tez zalezy ile spi w dzien. A zazwyczaj spi od okolo (+- pol godz)11-13 a pozniej o 16-17. Ostatnio to zazwyczaj 30 minutek wczesniej. Ale co za tym idzie.. wczesniej tez wstaje rano hahaha. Jedna pobudka na mleko okolo 5 i tak do 7 spi.

Wiki tez chodzi spac ok 20 a wogole dzisiaj sie obudzila o 4 rano zwarta i gotowa do zabawy ponad godzine z nia walczylam zeby poszla spac a ona wstawala i sie smiala normalnie jakby ze mnie ze ja chce ja uspac a ona przeciez nie chce spac no ale w koncy o 5:20 padła i spala do 8. A pisalam wam wczoraj ze planujemy slub cywilny otóż rozmawialismy wczoraj o tym dosyc dlugo i postanowione, ślub się odbędzie konkordatowy w przyszłe wakacje za miesiac wplacimy pierwsza zaliczke za sale no i ruszamy ehh nie moge sie doczekac przygotowan jestem strasznie podekscytowana mam nadzieje ze damy rade finansowo. :-)

Ostatnia edycja:
Wow ale tu cicho... To ja z poświęceniem sprzątałam szybciutko, dziecko uśpiłam, kawę zrobiłam z myślą, że ją wypiję z Wami (czytając co u Was i dzieciaczków) a tu NIC!!! Żyjecie??!! U nas pogoda zaś deszczowa więc zapowiada się dzionek w domku. Alusia przespała grzecznie całą noc (z przerwami na cycusia oczywiście) i wstała po 8 cudnie!!!! Ale się wyspałam....

reklama
Zuziu to moja Ala wręcz przeciwnie. Budziła się w nocy kilka razy. Oczywiście miała temperaturę i strasznie marudziła. Tak więc mam dzisiaj podły nastrój.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry