reklama

Wrzesień 2009

Zuzia ja też z kawą- piję z Tobą;-)

Dziękuję w imieniu Gabrysi za wczorajsze życzenia. Moje dziecko od wczoraj tak się rozbrykało, że kurcze dziś muszę zakupić zabezpieczenia na szuflady, itp. itd. bo paluszki wciąż przyciskane i płacz;-(

A co do nocy, na szczęście Gabrysia wciąż je ładnie przesypia twu twu na psa urok;-)

reklama
A moja odkryła miskę psa z wodą, a ponieważ uwielbia wodę więc ciągle tam podchodzi i pluska rączką tak, że rękawki caaałe mokre. W ogóle chyba muszę pomyśleć o bramkach do drzwi i na schody..... nie ma już dla niej żadnych przeszkód. Macie któraś takie bramki??? MOże polecicie sprawdzoną firmę. Interesują mnie takie co są nie przykręcane na stałe

A i jeszcze jedno już wczoraj miałam spytać czy już możemy dawać biszkopty?! W ogółe Ala je z nami arbuza i czereśnie, są b.soczyste pewnie dlatego jej smakuje.

monia gratuluje bardzo madrze podjetej decyzji w sprawie slubu :))

Zuzia my tez szukamy bramki na schody..Biszkopciki juz mozesz dawac,oraz arbuza i czeresnie :) Owoce - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety a to chyba powinien byc link w "dieta.." ale co tam :)

A ja ostatnio weny nie mam na pisanie. Napisze wam tylko,ze zabkowanie u nas przeszlo bardzo lagodnie.. w ogole co to jest zabkowanie ? hyhy ale teraz sie obawiam,ze przy gornych jedynkach juz tak milusio nie bedzie..

A u nas dzisiaj dzień szukania niani. Przychodzą dwie kandydatki i zobaczymy co będzie. Już mam jedną panią na oku ale maż musi wszystkie zobaczyc hehe. Tak więc wracam do pracy i zaczną się ciezkie dni ... Ale miejmy nadzieje że Igorek nie będzie robił żadnych problemów jak zostanie z tą Panią. Wydaje się bardzo sympatyczna i w ogóle ma swoje roczne dziecko więc przynajmniej mieliby się z kim bawić. Ahhh jaka szkoda mi go zostawić ... :(

Dzisiaj moja panienka kończy 10 miesięcy :)
Arbuza i czereśni nie daję jeszcze. Osatnio zastanawiałam się nad arbuzem, ale jeszcze się powstrzymałam. Jedynie kilka dni temu dałam kiwi.

Rezedo- wszystkiego naj naj!:tak:

A u nas dziś powitanie wakacji. Tak się starszy witał, aż...wylądowaliśmy na pogotowiu:szok:. Spadł z huśtawki na placu zabaw- broda rozcięta,krew się lała, wielka fifa na czole:-(.Wygląda jakby miał wodogłowie. Na szczęście prześwietlenie nie wykazało złamania.
Mam dosyć....:-(

Wszystkiego Najlepszego dla Oli:-)))

Moja Panienka poszła spać, pozakładałam dziś blokady na szuflady i jakie było zdziwienie hi hi jak nie mogła sobie pootwierać;-) Barierkę też zakupimy, chcemy oddzielić wejście na przedpokój, gdyż tam stoją kuwety kotów. Znalazłam coś tańszego i szerokiego, mieszkamy w starej kamienicy i mamy ok 1 m szerokości drzwi Bramka barierka zabezpieczająca 70-115 cm SUPER (1078878694) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry