reklama

Wrzesień 2009

z Alą zero poprawy. Rano miała 39,2. Temperatura wogóle nie spada. Jak ją zbije jest ok, tylko po 6 godzinach mamy powrót do rzeczywistości. Jutro wieczorem idę znowu do lekarza. Wolę mieć ją pod kontrolą.
Monia udanej wyprawy!
Elaine, dobrze, że wszystko jest już ok. Od razu humor się poprawia.

reklama
Fredka u nas tak wygłądało to pod czas 3dniówki, ale u was to chyba już sporo trwa... Ja nie mogłam zbić gorączki na dłużej niż 2 godziny, ale dowiedziałam się później, że używałam za słabych dawek czopków... Hania miała wtedy 39,5st a nawet raz 40.. wtedy pojechałam z nią do szpitala.. ale po 3 dniach przeszło, potem standardowo gardełko, wysypka, biegunka i po chorobie.. Mam nadzieję, że u was to tylko jakaś zmutowana troche dłuższa 3dniówka i jaknajszybciej przejdzie...

My dziś mamy pierwszą rocznicę slubu :-D cywilnego.. no i bylismy cały dzieś SAMIIIIII w wesołym miasteczku.. no rewelacja.... ale Chorzów schodzi niestety powoli na psy... i tak bawiłam się świetnie, ale już postanowiliśmy, że za rok jedziemy do Wiednia do wesołego miasteczka :-D

Witajcie! Chciałam zapytać jak u Waszych pociech z drzemkami?? Dwie czy jedna w ciągu dnia? Bo ja się zastanawiam czy nie przejść na jedną gdyż: Ala zwykle wstaje o 8 (drzemkę miała o 11) teraz nie chce jej się spać o tej porze i przeciąga czasem do 12 czasem 13 więc jak pośpi np do 15 to już jej nie kładę potem, bo o 20 do spania. Znowu jak pogoda brzydka i wstanie jej się o 7 położę ją na drzemkę o 11, apotem ok.16 to o 20 na bank nie zaśnie i męczy się do 21/21.30. I już nie wiem czy jeszcze przeczekać, czy nie za wcześnie na jedną drzemkę?? Czy robić jak tam Alusi pasuje???

Eli wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!
A Ala miała 3 dniówkę w wydaniu 5 dniowym. Po 24 nastąpiła błoga cisza i temperatura znikła. Ma lekki stan podgorączkowy ale co tam. Przy takich upałach to pozwalam jej na to. Co to jest 37,7 w porównaniu do 39,7.:-) Czopy dawałam w mega dawce. tak jak pisałam było u nas w sobotę pogotowie i lekarz kazał jej dać 300 czopki. Strasznie dużo. Jednak pomogło.
Zuzia, Aleńka śpi 2 razy w ciągu dnia. Wstaje o 6 i kładzie się spać o 10. Spi do 12. (obiad, jakby go mogła przeoczyć). Później drzemie z poł godziny o 16. Kładzie się spać po 19 w okolicach 20.

Dziendoberek :-) daawno mnie tu nie bylo jakas ostatnio jestem zaganiana. Jak znajde chwilke to Was nadrobie (przynajmniej mam taka nadzieje) teraz tylko wpadal napisac pare slow .

Michas zdrowy rozrabia coraz bardziej widac teraz jego diabelski charakterek. Zebow nadal nie mamy nie raczkujemy nie chodzimy ale juz pozycje wyjsciowa do raczkowania podlapal no i na razie do tylu na brzuchu pelza i czasem stanie na nozkach pchacz okazal sie strzalem w 10 ;-)

U mnie nie wesolo moj M znow sie wyprowadzil tym razem to byla moja decyzja.zaczynam myslec o rozwodzie najgorsze jest to ze nie ma czegos posredniego miedzy nami - albo jest dobrze albo tragicznie i juz sama nie wiem co robic.

Okesu nadal nie mam juz 6 tydzien mi sie spoznia i mam straszne bole jajnikow :-(

U nas lato ostatnio bylo chlodniej ale dzis znowu upal.

liiiviiia- qrcze to słabo z tym twoim M , no przykro mi i ściskam coby było lepiej
co do Michasia- to cmoki wielkie i fajnie że zdrowy rozrabiaka z niego hhehehe, ciesz się więc że nie raczkuje możesz go przynajmniej jakoś ogarnąć :) aa zresztą co już wielokrotnie było pisane, jak będzie chciał to poraczkuje a jak nie to najwyżej od razu zacznie chodzić :)

ja tak z innej beczki, bo wiem że niektóre z Was są na NK więc przeczytajcie - Koniec Naszej-Klasy? - TVP.INFO
chodzi o to że wchodzi zmiana regulaminu i zgodnei ze zmianami wszystkie informacje zdjęcia ect umieszczane na NK staja się własnością serwisu co oznacza ze moga byuc wykorzystane gdziekolwiek i ni epotrzebna na to zgoda własciciela danego profilu

reklama
Zuzia- drzemki u nas ciągle dwie.

Fredko- jak zdrówko Aluni? Już lepiej?

Enka- to się porobiło na nk. Z początku fajna sprawa- ale teraz to zeszło...psy. Mnie tam nie ma:-).

Liiviia- oj...bądź dzielna. Musicie się "dotrzeć" może?:confused: Rozmawiajcie, rozmawiajcie i jeszcze raz rozmawiajcie. A Michałek to super mały facecik-gratuluję!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry