Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Żyjecie????!!!! Matko jaki upał ja już nie mam siły chlapie wodą siebie i Alcię i wciąż mi gorąco!!!! Wszystkie okna pootwierane, a przeciągu brak I Ala na drzemce mi spała 20 min, nawet nic nie zdążyłam zrobić....chciałabym się teleportować gdzieś nad wodę.......
Ojj dziewczyny masakra z tymi upałami naszczęście od jutra ma być ochłodzenie to jakoś lepiej będzie. Igor śpi w samej pieluszce a i tak cały spocony już nie powiem jak się ze mnie leje ahhh
Ala siedzi i jęczy. Niby klima włączona ale i tak jakaś jest marudna. Ech... Dobrze, że starsza wyjechała z dziadkami na działkę, bo byłaby zbiorowa masakra.
a Kubuś złapał anginę , na szczęście przechodzi w miarę łagodnie dokucza mu tylko ból gardła, ale ze spacerków nie zrezygnowaliśmy , nie da rady w domu
U nas dziś znaczne ochłodzenie- w nocy popadało a teraz pochmurno jest. W końcu jest czym oddychać. Mały właśnie zasnął. Ja nie wiem co się z nim znów dzieje- kompletnie niczym się nie chce bawić, ładuje się tylko na mnie, albo uczepi się kolan i chce na ręce Taka maruda chodząca. Z pokoju nie mogę na chwilę wyjść bez niego bo już ryk. Brrr....
elaine ja mialam wczoraj to samo z Wiki tak sie mnie uczepila ze nic zrobic nie moglam i wzystko z nia na rekach albo uwieszona przy nogach, ale za to jestem dziś strasznie dumna bo właśnie mielismy pierwsza noc bez cyca, napila sie z butli oczywiscie byl ryk ale w koncu zasnela no to jak sie raz udalo to mam nadzieje ze już nadszedl wielki happy end mojej mlecznej historii no i w koncu bede mogla sie za siebie wziąć a co do pogody to u nas tez dzis pochmurno i troche pada ahh ale przyjemne powietrze :-)