reklama

Wrzesień 2009

reklama
a ja padam z nóg jestem wyczerpana mała jest marudna piszczy krzyczy i ucieka po calym mieszkaniu. a dziewczyny mam pytanie jak wy wkleilyscie ta sygnaturke z liczeniem ząbków ja juz dawno chciałam wkleic ale po prostu nie dziala mi :-(niby zapisuję ale sie nie pokazuje i jak wchodze znowu w ustawienia to nie ma tego:-(

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie wrześnióweczki :-D jeejku, jak mnie tu dawno nie było :]
Widzę troszkę zmian na forum, na razie nie mogę tu się ogarnąć ale wszystko przede mną :tak:

Ostatnio zaglądałam tu chyba jakoś na początku roku, a nasze Robaczki już taakie duże :-D

a ja padam z nóg jestem wyczerpana mała jest marudna piszczy krzyczy i ucieka po calym mieszkaniu. a dziewczyny mam pytanie jak wy wkleilyscie ta sygnaturke z liczeniem ząbków ja juz dawno chciałam wkleic ale po prostu nie dziala mi :-(niby zapisuję ale sie nie pokazuje i jak wchodze znowu w ustawienia to nie ma tego:-(

monia u nas to samo, jęki, krzyki, piski, wszystkie zabawki są brzydkie, spać też nie pójdzie i to tak od paru dni, a najgorsze jest to, że samo się nie ugotuje a ten jęczy i jęczy
ale chyba w końcu dał się spacyfikować bo błoga cisza zapadła :tak:

reklama
Oj..myślałam, że będę miała mnóstwo do nadrobienia ..a tu pustki;-).
U nas też marudzenie, wszystkie zabawki są "bee". Lęk separacyjny chyba dopiero się u nas uskutecznia, bo mały dosłownie wisi na mnie:baffled:. Mogę jedynie zrobić coś w domu kiedy spi- a i wtedy nie bardzo bo wystarczy, że coś puknie a już oczy wielkie i po spaniu:baffled:. Ze spaniem też problemy- no ale gorąco, zęby itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry