reklama

Wrzesień 2009

Moniczka- gratuluję, gratuluję..jejku..już 11 m-cy?! No to odliczamy do pierwszych urodzinek "roczkowych" :)
No właśnie- macie już jakieś pomysły i plany co do imprezy? :)

reklama
moniczka, gratulacje, my jutro kończymy 11 miesięcy :) czas szybko leci
elaine, my mamy zarezerwowaną restaurację gdzie mieliśmy wesele, na 25 właśnie, w środę, w tygodniu, na 16.00
na chrzest zapraszaliśmy tylko dziadków i chrzestnych więc teraz chcieliśmy resztę rodzinki też ugościć, a nie uśmiecha mi się latanie ciągłe przy garach, sprzątanie etc więc zarezerwowaliśmy
jedzonko pyszne, lokal sprawdzony, cena niska w porównaniu do innych miejsc

UŁŁŁA ALELUJA!JEST I ON! PIERWSZY ZĄBEK :-)smarowalam wlasnie Wiktorii dziąsełka żelem i wyczułam kłującego ząbka na dolnej jedynce zajrzałam no i wystaje malutki cypelek hehe ostatnio któraś z dziewczyn polecała ogórki małosolne dałam Wiki 2 razy może faktycznie przyspieszyło to przebicie dziąsełek :-)

Gabrysiu, Oleńko sto lat!!!!
Wiki witaj wśród zębali!!!!!
U nas dzisiaj zapowiada się paskudna pogoda. Leje od świtu. Ech....
U nas coraz mniej czasu na cokolwiek. Dziewczynki ciągle się razem bawią i przy okazji biją. Tak , tak biją. Ola ciągle coś robi małej a mała po swojemu oddaje. Wszystko w okolicy podłogowej zagrożone. Włącza sobie sama wierzę, wyłącza laptopa itp. czasem modlę się żeby wieczór nastapił, bo mi sił zaczyna brakować. A jak jest u Was?

reklama
ponieważ w weekend nie było mnie tu to teraz nadrabiam 100 latek dla Gabrysi i Oleńki wielkie cmokasy urodzinowe
Moja Lidka dziś 10 m-cy heheh , ale widzę że 11 się zaczeły ooooooo:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry