reklama

Wrzesień 2009

Kacperku sto lat!
Oj dziewczyny jak sobie dajecie radę w te upały?
My jeździmy na działkę, wracamy na dzień góra dwa i znowu. Ala raczkuje jak szalona. Spodobał jej się pokój Oli i wogóle stamtąd nie wychodzi. A jest taka kochaniutka i słodziutka, że z chęcią bym ją schrupała. Ostatnio jadła maliny, czereśnie, śliwki. Bardzo jej smakują! A co do spania. Spi raz w ciągu dnia koło godziny 11 kładzie się i śpi około 2 godzinek. Później jej nie kładę bo dostaje małpiego rozumku i szaleje do późnych godzin. Jednak przez to, że zaczęła raczkować nie mam na nic czasu. Zagląda wszędzie i wszystko wywraca. Bardzo jest ciekawa świata.
Miłego dnia!!!

reklama
Kurcze u nas zas katarek,przeziebienie...normalnie mozna zwariowac.Znow pobutki w nocy co godzine,a juz bylo tak fajnie :(:(.
Sto lat dla solenizantow.my jutro o 10 30 konczymy 10 m-cy :):):)>

100 latek solenizantom:)
A Fredka, jak my znosimy upały? U rodziców zamieszkaliśmy pod ich nieobecność i się klimatyzowaliśmy, czesto kąpałąm małą a wieczorem spacerki, kąpiele w basenie ogólnie wieczorna zabawa na śiweżym powietrzu. Mała śpi dwa razy w ciągu dnia raz ok 10-12 i drugi ok 16-18 lub tylko po godzinie. Pupa goi się byłam u lekarza przepisał maść którą zrobili w aptece i [powiedział że to zmiuana pieluch(kupiłam podruby z intermarche na dzienne harce) tak zrobiły i pypa aż tak źle nie wygląda a mała mogła nawet nie czuć dyskonfortu choć jak mocno delikatna to dokuczało. Dobra leće na wątek zdjęcia i spaciu:) DO BRA NOC:)))

Kamila, Toja, Dooda- najlepsze życzonka dla Waszych pociech! Jeszcze 2 miesiące i świętować będziemy ich roczki!:-)

U nas też przeziębienie- a dokładniej mały ma chrypę. Kolosalną. Lekarka mówi, że to związane z ząbkowaniem no i upałami jakie panują. Powietrze suche, w gardełku sucho. Jak na razie mamy zapisany syropek, i na tym mam nadzieję, że się zakończy.

Miłego dnia!

Witam i ja :)

100 latek dla solenizantów :)

A u nas sielanka jak nigdy :) Igor wiecznie zadowolony, śmiejący się Może dlatego że mama chodzi do pracy i już jej nie musi wiecznie widzieć hehe Taki kochany się zdrobił że tylko bym go tulała :) z ząbkami coś spokój już od dłuższego czasu. Nareszcie od jutra ochłodzenie :) nie szło wytrzymać a w pracy jeszcze gorzej. Ide jutro na 18 uroodzinki do kuzynki więc znowu dzień pełen wrażeń :)

Miłego weekendu mamusie :)

hej dziewczyny. u nas od wczoraj opady,fajnie w sumie bo zupelnie inne powietrze takie przyjemne, tylko troche sie denerwuje bo 2.08 jedziemy na tydzien na domek nad jeziorko ze znajomymi mam nadzieje ze słonko wróci. ps. spóźnione ale szczere zyczonka dla naszych solenizantów!!

reklama
Hej hej witam się z Wami w ten deszczowy i szary dzień- szkoda, że też taki zimny- wolę jednak upał... Moje dziewczynka dziś skończyła 11 miesięcy- więc odliczam dni do roczkowej imprezy:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry