elaine76
Fanka BB :)
No właśnie...nocnik
. Też myślę o tym, jak się do niego zabrać;-). Ze starszym nie było problemów- większość nauki nabył w żłobku- a w domu to już jak po maśle szło;-).
Moja koleżanka radziła mi kupić nakładkę na sedes i żeby tam od razu uczyć. Mam nocnik- Borys po sadzeniu zwiewa więc chyba jeszcze u nas nie pora
. W ramach nauki ja jako mama powinnam chyba pokazać co i jak ;-)

- tylko nocnik to nie mój rozmiar

. Oczywiście to żarcik;-). Póki co będę próbowała w ramach zabawy itp, może z misiem- że niby misiu też tam robi siii - nie chcę jakoś drastycznie bo mi się zaweźmie i będzie "po frytkach". A swoją drogą czekam na ocieplenie i wiosnę. Wtedy w domu założę majtasy i niech śmiga
. Myślę, że parę razy poleci po nogawkach i się nauczy
.
. Też myślę o tym, jak się do niego zabrać;-). Ze starszym nie było problemów- większość nauki nabył w żłobku- a w domu to już jak po maśle szło;-). Moja koleżanka radziła mi kupić nakładkę na sedes i żeby tam od razu uczyć. Mam nocnik- Borys po sadzeniu zwiewa więc chyba jeszcze u nas nie pora
. W ramach nauki ja jako mama powinnam chyba pokazać co i jak ;-)

- tylko nocnik to nie mój rozmiar

. Oczywiście to żarcik;-). Póki co będę próbowała w ramach zabawy itp, może z misiem- że niby misiu też tam robi siii - nie chcę jakoś drastycznie bo mi się zaweźmie i będzie "po frytkach". A swoją drogą czekam na ocieplenie i wiosnę. Wtedy w domu założę majtasy i niech śmiga
. Myślę, że parę razy poleci po nogawkach i się nauczy
.
. a Olcio na razie w wannie sika sobie do wody i ti ti ti siutaczkowi robi
. No i zmarzł ale zadowolony był. Jednak po obudzeniu rano znów usiadł w rajstopach, nie chciał zdjąć a po chwili schował się w kąciku i sprawę załatwił do pampersa. jeszcze trochę
Przetrzymałam ją w łóżku do 5.30 i dawaj do zabawy! Teraz smacznie śpi, a ja muszę się wziąć do roboty. Zdziwiła mnie dziś mówiąc do mnie "Mamo nie ce spać" wow to już jest zdanie!!!
. Te z rossmanna to faktycznie rewelacja. Pomimo tego, że może być na maxa zsiusiany nigdy nie puszcza.