Nadrobić zaległości w czytaniu trudno...
OLga - serdczne gratulacje - kurcze chyba odżałuję i też się wybiorę na 3D

Witam nowe mamuski - póltora dnia mnie nie było a tu dwie nowe mamy na forum - robi się gwarnie

Kroptusia kochana- jak dobrze Cię czytać;-) ciesze się żewszystko ok. domyślałam się ze to twoje logowanie to nie twoje- ale wcale mnie to nie uspokajało - uważaj na siebie i okruszka
Karola - Egipt super pomysł - niech skarabeusze przyniosą Wam szczęśćie!!
wszystkim szczęściarom któe podglądały - gratuluję
Chorym zdrowia życzę
u mnie sytuacja w pracy taka: jestem na l4 pracuje w samorzadzie, zajmuje sie wnioskami o dotacje, pomiedzy 23III a 3 IV składamy 4 wnioski

dotąd było tak, że wszystko co z tym związane robiłam ja i nikt za bardzo sie nie interesował co i jak - no i teraz sajgon jest, dziś wpadałm do pracy a tam kurcze nic nie ruszone wkurzyłam sie na maxa, zwłaszcza że szef mnie prawie na siłe na zwolnienie wyganiał

inna rzecz ze lekarka kazała siedziec jeszcze na l4. wiec ja wacam do pracy 23 marca na najgorszy czas najbardziej stresujący

moje dziewczyny z działu są wykończone bo koledzy z odpowiedzialni za inwestycje je delikatnie mówiąc olewają - więc dziś jak wpdałam do urzedu to narobiłam rabanu, i okazało sie ze to na co nie mieli czasu od miesiaca dało sie zrobic w jeden dzien - ale co ja sie wstydu najadłam przed firma zewnetrzna,która robi nam pewne załaczniki to moje

nie cierpie takich nawalanek

przyszłam do pracy "na chwilke" o 9.00 wyszłam o 14.30 i powiem wam ze po powrocie do domu padłam jak kawka:-( co to bedzie za dobry tydzien jak przyjdzie mi wrocic do pracy

sorry ale męża nie ma w domu a musiałam się komuś wyżalić

przez to wszystko nie poszłam na próbę zespołu wokalnego bo zasapałam

położyłam sie o 16.30 a obudziłam o 19.30

dobrej nocy życzę kochane idę dalej spać
pozdrawiam Was ciepło