-inka
Fanka BB :)
.
Piszecie że na chłopca idzie w brzuszek a na dziewczynkę w bioderka. a jak idzie we wszystko to jak?![]()
Mi idzie i w brzuch i w biodra
ciekawe co będzie :-)aha nie wiem,która z Was ale pisała ze siedzi 8h przed kompem w pracy...NIE WOLNO !!![/FONT]
Kobieta w ciazy moze tylko 4h...- i to z przerwami.
To ja już nie wiem jak to jest z tym siedzeniem przy kompie. Ja generalnie siedzę dłużej niż 4 godziny a czasem nawet więcej niż 8
. Pamiętam, że gdzieś wyczytałam, że teraz to już nie jest takie straszne jak przed laty, bo technika idzie do przodu i generalnie każdy nowy monitor nie wywołuje nic złego.Cześć wszystkim. Mam 21 lat rocznikowo 22Jestem nowa i mam termin na ostatni dzień września czyli na 30
) (...)
Witam Cię wśród wrześniówek!
A właśnie słuchajcie co z wypłatami kasy z ZUSu za L4, bo ja jestem na zwolnieniu od 17 stycznia, ZUS powinien mi zapłacić już za parę dni lutego i teraz za 12 dni marca, a tu kasy nic a nic. Ile oni mają czasu? Bo jamam już nowe L4 od 13 marca do 9 kwietnia.
Tak jak dziewczyny już radziły najlepiej skontaktuj się z Zusem. Za pierwsze 30 dni L4 płaci pracodawca. Później już Zus. Niestety trzeba się liczyć że kasa nigdy nie przychodzi na czas :-(. Szkoda tylko żej ak my , jako podatnicy spóźnimy się ze złożeniem deklaracji czy nawet z wpłatą kasy, to jest już wielki problem
A ja wczoraj zrobiłam sobie "dzień dla siebie" :-).
Jak rano pojechałam wpłacić zaliczkę za lokal, tak wróciłam koło 17-ej , gdzie zaraz z powrotem pojechaliśmy rozwozić zaproszenia. Tyle, że wróciłam z miasta ze spodniami (wkońcu znalazłam spodnie z gumą i wygodne) , bluzeczką i suknią ślubną i dodatkami :-). Zostały tylko buty do kupienia i mogę iść do ślubu :-)
Także mogę przyznać że dzień był udany. Dziś za to muszę wybrać się na zakupy , bo nawet chleba nie ma w domu , hehe, a wczoraj mi się zapomniało.
Widzę że mamy nowy temat "Nasze teściowe kochane" - teraz udaję się tam
MIłego dnia wszystkim
Jestem nowa i mam termin na ostatni dzień września czyli na 30 

;-)