reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrzesień 2009

A ja mam ostatnio wielka ochotę na trze rzeczy. :-D
1.Racuchy z jabłkami
2.Naleśniki
3.Wątróbka
i właśnie tu moje pytanie. Wiem że nie powinno się jeść wątróbki w ciąży bo zawiera dużo witaminy A. Ale czy jak zjem raz 3-4 kawałki wątróbki to coś się stanie?:confused: Chyba z rok nie jadłam.;-):sorry2:

Nalesniki planuje na dzis wieczor, a o racuchach myslalam na sobote hehehe :-D
A co do watrobki, czytam wlasnie taka ksiazke o ciazy, bardzo dobra, gdzie napisane jest,ze mozna jesc watrobke,ale w niewielkiej ilosci :):tak: Takze jak zjesz troszke napewno Ci sie nic nie stanie :):tak:

reklama
jagoooodka najwazniejsze ze dzidzia pieknie rosnie i wszytsko jest ok:-)swietna wiadomosc!!! a angina hmmm miejmy nadzieje ze szybko przejdzie...

Alex podobno nie wolno jesc watrobki w pierwszym trymestrze ze wzgledu na duza ilosc wit A ale jesli ie przesadzasz z iloscia to wszytsko jest ok:happy:

a ja jadlam watrobke normalnie w 1 ciazy bo nic nie wiedzialam ze nie mozna i jest ok :) u mnie znowoz jakies zatrucie zygalam wczoraj jak kot a dzis slaba jestem a tu robota w domu, mala ma zapalenie oskrzeli i pogoda nie nastraja...Tez juz odliczam wizyte u gina to bedzie jakis 18 tydz i tak mysle czy chce uslyszec plec :-)

No to na następny weekend robię wątróbkę:-D hehe Oj a naleśniki to może jeszcze dziś... ;-) Tylko musiałabym pójść kupić sera koziego, albo jakiegoś dżemu (niezbyt słodkiego bo zwymiotuję:-p).

Moj brzunio jak sie plackow najadlam :-D:-D:-D

Załączniki

• HPIM4567.jpg
    HPIM4567.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 46
jagoooodka piękne wymiary...widzisz wszystko dobrze...kazde dzieciatko rośnie indywidualnie...
Dziewczyny a ja pomidorówke gotóje a do tego krokiety...jak mnie naszlo to szok...ale wazne ze apetyt powrocił...

tez boje sie troche wizyty, gdyz od 2 tyg, wciaz mam starszny katar...przez niego równiez niekiedy wymiotuje bo oddychac nie mogę...ale czekam na wizyte u gina...

Groszek albo Fasolka :-D:-D:-D Wszyscy mowia,ze Groszek... moze dlatego,ze mam juz Fasolke i ma 2,5 latka :tak::-D:-D

Załączniki

• Groszek.jpeg
    Groszek.jpeg
    7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry