reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrzesień 2009

reklama
princi ale brzuszek no no rosnie rosnie...:tak::tak::tak:tak tak ewidentnie to synek ;-):tak::-D

KarolinaTinetina nie boj sie na zapas, wszytsko bedzie ok, cieplo sie ubieraj ,nie caluj w przeciagach, pij herbatke z miodem a bedzie ok:happy:;-):tak:

jagoodka skąd Ci się ta angina wzięła, nie czułaś bólu gardła wcześniej ?

Pewnie, że czułam, ale myślałam, że to ochydne wymioty mi gardło przeżarły :rofl2:

Prici ale brzuszek fajny!! I dzidzia też!

Alex no to smacznej wątróbki :-) Czytałam że raz na jakiś czas śmiało można sobie na nią pozwolić ;-) A brzuszek jeszcze Ci urośnie!! :-D

Karolina Tinetina, ja już od dwóch tygodni chyba z katarem walczę, grrrr:crazy: i szczerze mówiąc to mam dosyć, zwłaszcza że przy kichaniu mnie czasami mocno kłuje.. Gdzieś czytałam, że ten katarek to też ciążowa przypadlość (??), sama nie wiem, najgorzej jest rano..
Post_ptaszyna, wynika z tego że będziemy razem dni odliczać do 03.04 bo ja tez wtedy usg mam:tak:

Wrzesnioweczki apropos to zwrocilyscie uwage moze na wlasny mocz???:confused: Czytalam ze jak jest przejrzysty zolty to na chlopca, jak metny zolty na dziewczynke:confused::-D ciekwe co nie????

Jesli chodzi o moja osobe to mam metny- kolejne potwierdzenie dziewczynki:rofl2::-D:tak: ale jakos nie moge uwierzyc zeby mocz mial cos wspolnego z plcia dziecka...:confused:

no mi lekarz nic nie potwierdził... mała tak sie ułożyła ze nawet nosa jej nie bylo widac, a pitolka to juz w ogóle... kolejne usg dopiero za miesiac... na tą chwile dzidzia ma 8,5 cm a mój kolejny termin to 13.09.09 ;-) odstawiamy tez duphaston...

reklama
no mi lekarz nic nie potwierdził... mała tak sie ułożyła ze nawet nosa jej nie bylo widac, a pitolka to juz w ogóle... kolejne usg dopiero za miesiac... na tą chwile dzidzia ma 8,5 cm a mój kolejny termin to 13.09.09 ;-) odstawiamy tez duphaston...

Ja mysle ze nasze fasolki maja dosc podgladanie i swoje plecki tylko nam pokazuja, a co do terminow .... co usg to inna data zawsze tak jest - dlatego ja trzymam sie pierwszej daty wyliczonej a czy tydzien w ta czy w tamta to juz chyba fasolka zdecyduje kiedy
Fajnie ze odstawiacie leki - to zawsze dobra wiadomosc:-)

I z tymi chlopakami na usg to nie zawsze prawda - moj brat tez myslal ze bedzie chlopak , na wszystkich usg tak mowili a na sali porodowej okazalo sie ze dziewczynka, no to doszli do wniosku ze przy porodzie pewnie sterownik odpadl:-D..
Milego dnia

Do góry