reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrzesień 2009

Princi jesli bierzesz inny zetsaw witamin to mysle ze skrzypowity juz nie powinnas, bo bedzie nadmiar wytamin:confused: Ale najlepiej zapytaj lekarza:tak: Jest mozliwosc ze zamiast 2, 3 tabletek skrzypowity mozesz brac np jedna:tak:

Renifer dzidzia chyba wstydliwa :-D najwazniejsze ze wszytsko ok i malutka rosnie :-)

reklama
4 tygodnie temu moja dzidzia miała 3,35 cm i martwiłam się, że słabo rośnie...:sorry2:
A wczoraj?? 9cm!! Taki gigant!! :-D
I najważniejsze, że wszystko z dzidzią dobrze, trochę leniwie, ale machała sobie nóżkami i w ogóle tak słodko wyglądała. :-D

Super ze dzidzia rosnie ladnie , a antybiotyk trzeba brac jak jest taka potrzeba , kuruj sie Jagoooodka:blink:Duzo duzo zdrowka

Nie biore zadnych witamin oprocz kwasu foliowego, skrzypowite mam taka co sie bierze po jednej tabletce, a z lekarzem to maly problem , bo ja mieszkam w Anglii i jakos nie ufam im w niczym wiec pytac nie bede. Niedlugo bede w Polsce , za jakies 4 tyg to wtedy zapytam.. a do tego czasu troche wylysieje hahaha :-D

Hej.To podobnie jak ja,też angielskich lekarzy o nic nie pytam bo mi sie wydaje że to nie ma sensu he he.
Princi a zadowolona jestes z tutejszej opieki?Ja juz też mialam scan i zrobili mi kompleksowe badania ale wyniki i kolejna wizyta dopiero w maju.Nawet nie wiem co robic w razie jakiś pytań czy problemów.Troche mnie tak zostawili na pastwe losu :-(.

Hej.To podobnie jak ja,też angielskich lekarzy o nic nie pytam bo mi sie wydaje że to nie ma sensu he he.
Princi a zadowolona jestes z tutejszej opieki?Ja juz też mialam scan i zrobili mi kompleksowe badania ale wyniki i kolejna wizyta dopiero w maju.Nawet nie wiem co robic w razie jakiś pytań czy problemów.Troche mnie tak zostawili na pastwe losu :-(.
U mnie podobnie jestem w 12 tyg mialam tylko raz usg a nastepna wizyta dopiero 5 maja, lekarze w Belgii uwazaja ze jesli badania sa dobre i nic sie nie dzieje to nie ma potrzeby czesto chodzic do lekarza, jakby cos nie tak natomiast to przeciez mam nr do swojego gina, dzwonie i juz;-)

oli - w moje urodziny masz usg, wiec na pewno wszystko bedzie grało!!! :-D:-D:-)
ja mam usg 17.04, potem połówkowe własnie tez 05.05 ;):tak::-) ktos sie jeszcze pisze na ta piekną date? :-p:rofl2::-D
śmiac mi sie chce bo własnie przez to ze mam urodziny w imieniny misiaca to myslałam ze miki urodzi sie 10-10 , ale przeciagnał mnie o 5 dni skubaniec jeden...

Dziekuje za Wasze jeszcze dzisiejsze żczenia kochane :-):-):-)
Siedziałm dziś tylko 2 godzinki ale już cosik napisałam, później zakupki i teraz siedze i się nudze... Chyba zaraz idziemy z mężem przejść, puki jeszcze słoneczko świeci :cool2: na dworze...
Będę później - buziaki

reklama
Nie było mnie dwa dni! Tyle postów do przebrnięcia!! ufffff

Post Ptaszyna Wiola mnie wyprzedziła hihihi też chciałam napisać, że podziwiam Ciebie. W domu jedno malutkie maleństwo w drodze drugie... Szok!
U Reniferka też w sumie niewiele starsze! Nie wiem jak Wy sobie radzicie. Ale jeśli można to dobrze, bo ja chcę w miarę szybko zadbać o rodzeństwo dla mojej dzidzi!! :-D
da radę :)

Karolina Tinetina, ja już od dwóch tygodni chyba z katarem walczę, grrrr:crazy: i szczerze mówiąc to mam dosyć, zwłaszcza że przy kichaniu mnie czasami mocno kłuje.. Gdzieś czytałam, że ten katarek to też ciążowa przypadlość (??), sama nie wiem, najgorzej jest rano..
Post_ptaszyna, wynika z tego że będziemy razem dni odliczać do 03.04 bo ja tez wtedy usg mam:tak:
no ja prawie skreślam w kalendarzu.....tak by było fajnie żeby było zdrowe i facecik:-):tak:

Do góry