Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i ogarnac kuchnie....<bosze co ze mnie za gospodyni...matka...baba....a dziecko przed Mini Mini cyfrowka i nie mam sil go zgonic>...Buziaki

probuje posprawdzac slowa w slowniku angielskim na necie, ale nie mam polskich literek i nie moge nic zrobic.. musze poszukac slownika w domu a mi sie nie chce.. Gary od wczoraj lezaly, dopiero co zmylam, na obiad pomidorowka na dwa dni, bo nie bede codziennie gotowac, niech sie ciesza,ze w ogole mam ochote.. jem jem i jem, a przytylam moze pol kilo juz mnie sz. trafia! A w ogole nizej mozna poczytac, za co ja robie mojemu M jazdy w domu... i czekam az minie mi ten etap...
I w ogole glowa mnie boli, co prawda lekko, jakby cisnienie albo nie wiem, juz drugi dzien i co tu zrobic ? Medytowac? pfff

apropo pracy to teoretycznie nie moga Cię zwolnic... Hey Dziewczynki,
U mnie wiosna pelna para a ja siedze w domu i ruszyc sie nie moge :-( (...)
i odrazu inaczej żyje, piękna pogoda, choć jeszcze na spacerku nie byłam.

:-Eh te nasze humory... y z naczy sie hormony...Ja ostatnio powiedzialam mojemu mezowi,zeby sie do mnie nie odzywal bo mi dziala na nerwy...(..)
Witam z rana!
Oj dziewczyny! Ale miałam dzisiaj sen! Całą noc rodziłam. W ręce miałam wbitą jakąś kroplówkę, co było tak realistyczne, że juz po przebudzeniu dalej nie zginałam ręki bo tam igła
Adaś coś sapie przez nos. Pewnie znowu katarek![]()
hehe ale jaja odchodzą z tymi snami 

Hey hey![]()
Ja jeszcze 3 dni pracy od jutra, weekend , 4 dni pracy i znow holiday!!!I do Polski
Normalnie nie moge sie doczekac
![]()

smiac mi sie zachcialo, i sie pytam co on robi ? Boisz sie mnie ? Jakbym Cie bila!! mowie 

hahaha a on mowi,ze on juz nie wie co ja chce zrobic 

hahahaaaaaa masakra!

tak więc wiem jak to może wyglądać u Ciebie....