soppana
Fanka BB :)
hej, coś ostatnio mnie nie było trochę
jak tylko zdąże cokolwiek poczytać , to moje dziecko już się drapie na kolana i chce pisać, albo ciągnie mnie do zabawy, w dodatku teraz ma katar i bardziej marudzi. Od paru dni słoneczko świeci, więc spacerki coraz dłuższe, ciekwe jak będzie latem
czy upały dadzą się nam we znaki?
kroptusia bądz dobrej myśli, czasem w życiu coś musi runąć do końca, żeby można zbudować coś lepszego, na razie do czasu narodzin maleństwa jesteś bezpieczna jeżeli chodzi o pracę, potem macierzyński a twój M na pewno znajdzie dobrą pracę:-)
nie przejmuj się u mnie kuchnia też wygląda jak pobojowisko
dziecko śpi a ja zamiast brać się za obiad to siedzę na kompie
jak tylko zdąże cokolwiek poczytać , to moje dziecko już się drapie na kolana i chce pisać, albo ciągnie mnie do zabawy, w dodatku teraz ma katar i bardziej marudzi. Od paru dni słoneczko świeci, więc spacerki coraz dłuższe, ciekwe jak będzie latem
czy upały dadzą się nam we znaki?kroptusia bądz dobrej myśli, czasem w życiu coś musi runąć do końca, żeby można zbudować coś lepszego, na razie do czasu narodzin maleństwa jesteś bezpieczna jeżeli chodzi o pracę, potem macierzyński a twój M na pewno znajdzie dobrą pracę:-)
nie przejmuj się u mnie kuchnia też wygląda jak pobojowisko
dziecko śpi a ja zamiast brać się za obiad to siedzę na kompie

;-)
........ qurcze juz 4 świeczki na torcie dmuchał, a jeszcze niedawno czekałam na rozwiązanie ..........