reklama

Wrzesień 2009

hej, coś ostatnio mnie nie było trochę:zawstydzona/y: jak tylko zdąże cokolwiek poczytać , to moje dziecko już się drapie na kolana i chce pisać, albo ciągnie mnie do zabawy, w dodatku teraz ma katar i bardziej marudzi. Od paru dni słoneczko świeci, więc spacerki coraz dłuższe, ciekwe jak będzie latem:baffled: czy upały dadzą się nam we znaki?
kroptusia bądz dobrej myśli, czasem w życiu coś musi runąć do końca, żeby można zbudować coś lepszego, na razie do czasu narodzin maleństwa jesteś bezpieczna jeżeli chodzi o pracę, potem macierzyński a twój M na pewno znajdzie dobrą pracę:-)
nie przejmuj się u mnie kuchnia też wygląda jak pobojowisko:-pdziecko śpi a ja zamiast brać się za obiad to siedzę na kompie:zawstydzona/y:

reklama
Kroptusiu - trzymaj się!!!
Jarzębinko - życzonka urodzinowe dla synka!!!
U mnie szaro, zimno i ogólnie jakoś tak dziwnie - w dalszym ciągu nic mi się nie chce i przespałam dziś prawie cały dzień - dla znajomych niedostępna, dla rodzinki częściowo i tylko M i Wy na forum macie do mnie dostęp, hehehe. Wszyscy się śmieją, że nadrabiam sen na zapas - bo od września będę mogła tylko o takim beztroskim śnie o każdej porze pomarzyć... :confused2::-D

Wiola ja tak spałam wczoraj i przedwczoraj. Mąż też stwierdził, żebym spała póki się da i "zapasy wyspania "sobie narobiła na wrzesień i późniejsze miesiące :-D
Dzisiaj piękna pogoda więc lepiej, stertę prasowania przerobiłam, ale powiedziałam, że nic więcej dzisiaj nie tknę :no:;-)
A jutro do pracy :baffled:

Hehhhh - nam się jakoś wiele zgadza - od jutra zaczynamy pracę - ja w szkole miałam ksywkę Jadźka, hehehe - spać - śpimy jak susły, a już widzę jutro komentarze po pracy - heheheh pewnie też wiele się różnić nie będą :-D:-D:-D

dziękuję za życzonka w imieniu synka :tak: ........ qurcze juz 4 świeczki na torcie dmuchał, a jeszcze niedawno czekałam na rozwiązanie .......... :tak:

Kroptusia, główka do góry ..... bedzi edobrze " jutro będzie lepiej wstanie nowy dzień" .......... :tak::tak::tak:

Jarzębinka wszystkiego najlepszego dla synka:happy::tak::tak:

Zaraz nadrobie zaległości, bo przyznam, że otatnimi czasy Was nie czytam za wiele:zawstydzona/y:
Dzisiaj miałam zabiegany dzień. Z rana na 7 na pobieranie krwi i oddanie siuśków, potem do szkoły na zaliczenia i dopiero godzine temu wróciłam do domu i zjadłam obiad.:zawstydzona/y:
A jutro z rana na Agatowa na usg 3 i 4D :-D:-D nie mogę się doczekać tak bardzo chce poznać płeć:-D:-D

cześć laski...
nie mam siły na nic... znowu chora leżę, kaszel, katar i potworny ból zatok - no i dostałam antybiotyk :no: drugi raz już w ciąży :no: na szczęście jest całkowicie bezpieczny dla Okrucha, podobno dają go nawet noworodkom jak coś jest nie halo. i gin też go pobłogosławiła, więc biorę spokojnie zanim będę potrzebowała czegoś mocniejszego :-(

gratuluję objawionych chłopaków!:tak:

miałam iść do gin wczoraj wieczorem, ale jestem taka kichająca i kaszląca, że to nie miało najmniejszego sensu, tam do niej dużo ciężarnych przychodzi, nie chciałam ich pozarażać. więc wizyta dopiero w czwartek lub piątek, jak będę bardziej na chodzie.

Jarzębinko wszystkiego najlepszego dla synka! mój też za chwilę 4 kończy, jak to się stało, kiedy to minęło? :eek:

ninonka, jakbym słyszała moją mamę... "musisz więcej jeść!", "ubierz się ciepło!", "jesz za mało warzyw!" "potrzebne Ci są witaminy!" "idź do lekarza!"... i od razu Ci powiem - nie pomaga urodzenie pierwszego dziecka ;-) one chcą dobrze, ja wiem. kluczem do sukcesu jest nauczenie się kwestii "tak mamusiu" i "dobrze mamusiu" w połączeniu z rytmicznym kiwaniem głową :tak: po czym robienie po swojemu. wilk syty i owca cała.

Kroptusiu trzymaj się mocno.... przykro mi że tak się to wszystko układa :no::-(

Ja dopiero weszłam do domu :szok:
od 8 rano załatwiałam sprawy, i o dziwo pół miasta przeszłam piechotą taka ładna pogoda że szkoda było jeździć autobusami :-)
już prawie skończyłam pracę inżynierską... już bliżej jak dalej :tak: uciekam, właśnie kończę robić zupkę grzybową :-pmniamiii :)

W którym tyg. umawiacie się na usg połówkowe ??

reklama
cayoo - nie myśl o tym antybiotyku - tylko grzecznie zażywaj tabletki, tak jak lekarz to zalecił i wracaj szybko do zdrówka:tak::tak:
Elunia - ja np mam USG połówkowe i tym samym ostatnie w Szwecji w 18 tyg :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry