reklama

Wrzesień 2009

Alex jestem strasznie ciekawa co też Twoje maleństwo zechce pokazać... Oby jak najwięcej!!! :-D Trzymam kciuki!!

cayoo najważniejsze, żebyś jak najszybciej wyzdrowiała, rób co lekarz mówi i na pewno szybko wrócisz do formy :tak: Kompocik wiśniowy za Twoje zdrówko!! ;-)

Wiola faktycznie dużo tych podobieństw. Może jedna będzie pisać a druga przytakiwać - będzie szybciej hihihihihihi :-D

reklama
Jagoooodka - niezły pomysł, hehehe ;-):-D I nie pisz, że pijesz kompocik wiśniowy, bo to już będzie lekka przesada, heheheh - ja też takowy piję - od mamy z Polski :-D:-D:-D

Dobranoc , dobranoc - ale strasznie wczesnie chodzicie spac?:-Ddopiero 4pm a wy juz spicie :-D:-D
U mnie slonko swieci i zabieram dzieci na spacer do biblioteki
Pa do jutra

Cayoo - lecz sie kochana - duzo zdrowka ;-)

dobranoc :-) jutro śpię do 14 :-D wcześniej nie zamierzam wstać :tak:może jak wstanę już będzie wiadomo kto mieszka u Alex w brzuszku :-)

A ja od 18 zalewam się łzami. ja pracuję u rodziców, teraz dużo pracy bo swięta. Bratowa też pracuje i kazali mi jej pomóc. Ściąganie kartonów itt. Więc właziłam na regały sciągałam te kartony z produktami, niezbyt cięzke ok 6 kg ale tak sięgałam i pczułam ból. z lewej stronyusiadłama ból się zwiekszał więc biegem na górę do domu zapłakana i do łózka a mama na mie że nie pwoinnam dziwgac nie miałam siły się spierac ale innej możliwości pakowania towaru nie ma. Przyjkechał mąz przywiózł leki a ból zamiast się zmieniszac to zaczynam czu skurcze. Ale tak po lewej stronie. Już mówię do lekarza. Nie mogłam się podnieśc bałam się, kazałam dac mi nospe. Oczywsicie nie było, mój M pojechał do aptei a tam recpeta to do mamy i ona mu dała. teraz p[odobno teściowa modli się za mnie a teśc spytał jak się czuję, a czuję się dobrze ale ten strach BOże. Jutro jeszcze mega trasa wrócę bardzo pózno a czuję nerę, ale moi rodzice nie rozumnieją ciąży -ciąza to nie choroba trzeba robic i musze. jestem wkurzana na straszych, na siebie i na swoje życie. Mam nadziję że jutro będe się czła już dobrze, lece spac-dobranoc

reklama
Wiecie co dziewczyny, ja normalnie zaczęłam się bać tego porodu... dziś dla odmiany hormony mi odpuściły, a strach przed porodem mnie ogarnął... :szok: nie to żebym coś czytała, czy się naoglądała, ale leżałam sobie i tak myślałam i strach mnie obleciał....
A dziś dzidzia moja ewidentnie złapała dobry nastrój, bo w niedziele i wczoraj nie za bardzo ją czułam, a dziś chyba z 2 godziny po południu się kręciła tak co 15-20 min czułam jak coś ociera się o mój brzuszek w dolnej jego części, i jak by pękające bąbelki, ale bardziej ocieranie... Nigdy w życiu tego wcześniej nie miała, teraz po tych paru dniach wiem, na 100% że to mój mały ktoś :-)

(...)
ninonka, jakbym słyszała moją mamę... "musisz więcej jeść!", "ubierz się ciepło!", "jesz za mało warzyw!" "potrzebne Ci są witaminy!" "idź do lekarza!"... i od razu Ci powiem - nie pomaga urodzenie pierwszego dziecka ;-) one chcą dobrze, ja wiem. kluczem do sukcesu jest nauczenie się kwestii "tak mamusiu" i "dobrze mamusiu" w połączeniu z rytmicznym kiwaniem głową :tak: po czym robienie po swojemu. wilk syty i owca cała.
(...)

No to ładnie Cię rozłożyło, :no: zdrowiej szybko.
I wiesz co z tym żeby potaknąć i zrobić mimo wszystko swoje to dość dobry pomysł, chyba wprowadzę to w życie :tak:

Dobranoc , dobranoc - ale strasznie wczesnie chodzicie spac?:-Ddopiero 4pm a wy juz spicie :-D:-D
U mnie slonko swieci i zabieram dzieci na spacer do biblioteki
Pa do jutra
(...)

Hehe no my już w łóżeczkach grzecznie (ja to jeszcze laptopa na kolanach trzymam) a Ty na spacerku w piękną pogodę.
A długo już tam mieszkasz z rodzinką???
Ja mam dziadka w Chicago, ale jeszcze nigdy tam nie byłam... Pozdrawiamy
;-)

Alex skoro lecisz na to USG rano to jak wejde na BB około 12-13 to już chyba coś będziesz wiedziała, oby dzidzia pokazała swoje "narzędzie" :tak: Nie wiem która z nas idzie następna na USG ale chyba ja 3 kwietnia idę następna, więc i ja licze na ujawnienie płci.
Pozdrawiamy

jagoooodka aleś mi smaka zrobiła na kompocik wiśniowy.... tylko najpierw trzeba go mieć w słoiku, :-( hmmmm chyba mąż jak będzie wracał z nocki rano będzie musiał kupić mi hortexa wiśniowego, bo teraz bracia moi śpią i rodzice w drugiej części mieszkania więc nie mam kogo wysłać po moją zachciankę.... kurde no ale mi ślinka leci....:tak:

Elunia ale Ci dobrze, ja dziś wykąpałam się i z mokrą głową nie mogłam raczej wyjść na spacer(a suszarką nie nawidze szuszyć głowy), a jak mi już wyschła to nie chciało mi się ruszyć tyłka z domu.... ehhhh, może jutro się wkońcu wybiore, bo aż żal siedzieć w domku w taką pogodę, gdybym miała jeszcze ogród, a tu mieszkanie w prawie samym centrum miasta...:-( A co do USG połówkowego to pewnie dowiem się 3 kwietnia, bo jak narzie to nam 15 tydzień leci dopiero...​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry