reklama

Wrzesień 2009

Witajcie Mamusie :-)
Ja to już całkiem wypadłam z obiegu forumowego :-( bo wogóle nie mam czasu. W tamtym tygodniu chorowałam, wiec siedziałam w domku i wogóle zero "kontaktu" z BB. Teraz wrociłam do pracy, naskładało sie tego wszystkiego i też brak czasu.
Widze ze Wy już dyskutujecie o płci dzidziusiów. Ależ Wam fajnie, ze już wiecie :-) Ja ide na USG w poniedziałek, będzie już 17 tc więc mam nadzieje, ze moje maleństwo też się ujawni ;-)

W końcu przyszła wiosna. Słoneczko świeci, az chce sie zyc. Oby juz tak było cały czas :-) Ja ostatnio dokonałam zakupu spodni ciążowych, bo w normalnych juz nie bardzo było "nam" wygodnie ;-)

A mam takie pytanko do Was. Czym się rózni USG 3D od USG 4D, czy może się wogole niczym nie rózni oprócz nazwy?

Pozdrawiam wiosennie i życze miłego dzionka wszytkim :-)

reklama
Hej Kobietki Gabis nie martw sie ja bylam na forum nie pamietam kiedy a wszystko przez zamieszanie z przeprowadzkami. Wiecie co dzis porzadnie swieci u mnie slonko otworzylam szeroko okno i tak duzo mi to daje energi ja po prostu kocham wiosne jak slysze ptaki za oknem i jak sie zaczyna cieplo to jakbym sie do zycia budzila ze wszystkim.Jak wczesniej myslalam ze lato w ciaszy bedzie ciezkie tak teraz bardzo sie ciesze. Milego dnia dla was wszystkich kochane i dzidziusiow w brzuszkach. Ciumam

gabis witaj :) nie martw się, wiadomo nie każdy może tu cały dzień siedzieć, ja też czasem z doskoku.
Życzę żeby się ujawnił bobas:-):-):-)
3D to zdjęcie w trójwymiarze
4D to obraz ruchomy:tak::tak::-) w trójwymiarze :-)
ja mam np. filmikna płytce z 2d i 4D :-):-):-) i dostałam jeszcze zdjęcia w 3D :tak:

Gabis: Nie ma co sie przejmowac, dobrze, ze jestes zdrowa i znowu do nas zawitalas.
Sarenka: Musze sie dolaczyc do ochrzanu od dziewczyn. Oszalalas??? Ja wnioslam mala walizke na 4 pietro (ok. 10 -15 kg) i po 3 dniach dostalam tego krwawienia. Kto wie, moze to od tego? A pierwsze lekkie plamienie mialam po wizycie w silowni, a wydawalo mi sie, ze sie oszczedzalam. Tak wiec niczego nie dzwigaj i pamietaj: ciaza to moze nie choroba, ale stan baardzo wyjatkowy!

U mnie dzisiaj rano byla znajoma, ktora sprzata i posprzatala mi cale mieszkanie. Jaka ulga. Co ciekawe: ona tez w 14 tygodniu ciazy ze swoim synkiem (tez Danielkiem) dostala krwotoku i lezala w szpitalu (ten sam powod, co u mnie: pekniete naczynie krwionosne). Pozniej olala szpital i stwierdzila, ze wszystko bedzie dobrze. Miala przez cala ciaze plamienia, a maly urodzil sie zdrowy i jest nawet ponadprzecietnie zdolny. Tak wiec bardzo mnie pocieszyla. Humorek mam wiec dobry, sloneczko swieci, wdycham swieze powietrze i objadam sie winogronami i marchewkami.:-)

Ja dziś znów dłuuuugo spałam, ale to z winy męża bo było ciuchutko w domu do samej 12:00 i nawet oka nie otworzyłam wcześniej... ;-)
Pogoda przecudowna, i ciesze się jak głupia a tego powodu! hehe

Alex jak wrócisz odezwij się do nas jak Twoje USG w trójwymiarze :-) Czekamy na wieści i na ewentualne fotki z badania.

(...)
Nionka - a ja od jakiegoś miesiąca już nie wstaję na nocne siusiu i udaje mi się wytrwać do rana:confused2::confused2::confused2:
Ja niestety śmigam dziś do pracy - na 9! A taaaaaaaaaaaaaaaaak mi się nie chce, że szkoda słów! :laugh2::laugh2::laugh2:

No to ja dziś tylko 2 razy w nocy wstawałam... ehhh, a specjalnie przed snem nie pije wiele płynów...:-(
Powodzenia w pracy, w sumie od 9:00 już troche pracujesz...

Już powiedziałam że nie będe dzwigac wczoraj starsznie sie przestraszyłam. Nawet pojechałam po mężu że nie musiałbym tyle charowac gdyby On nie musiał spłacac tego przeklętego auta. Dzis jadę w trase z bólem głowy ale może troche sobie pospie bede pózno wieczorem, o to chyba petla ze 400km

Dobrze, że jak narzie wszystko wporządku u Ciebie.... Wracaj szybko do nas i się nie przemęczaj w trasie.
Najgorsze że głowa Cię boli.... :no:

Z tego co widziala to Alex pisala na Chlopiec czy dziewczynka ? przeczucia - tam widzialam posty.. Alex - gratulacje
Ninonka - ja w stanach jestem juz sporo , lipcu bedzie 11 lat jak tu przyjechalam , a meza swego kochanego poznalam tutaj i w lipcu ( takze) bedziemy obchodzic 9 rocznice slubu . Fajne jest to ze w Polsce mieszkamy od siebie jakies 30km , i pewnie nigdy bysmy sie nie spotkali- jak widzisz czasem trzeba ocean przeplynac aby poznac swa druga polowe :-D
Dziewczyny wiem ze latwo sie mowi nie dzwigac - samej tez mi sie zdarza ale musimy uwazac i to mocno - jak macie kogos pod reka to niech sie tym zajmie ktos inny i juz
Wiolawb- jak wrocisz z pracy - napisz jak wrazenia po przerwie
Jak Wy idziecie wszystkie spac to ja na dobre szaleje po domku ale za to Wy wstajecie sobie a ja spie w najlepsze i mam strasznie duzo postow do nadrabiania rano - cale 6 godzin roznicy :laugh2: postow

reklama
:-)Witajcie dziewczyny!!!
Juz mam internet:tak:Tesknilam za Wami, ale jakos malo piszcie!!! Ja bede teraz i tak malo zagladala bo musze wszystko doprowadzic do porzadku, chcialabym na swieta, ale zobaczymy...to rozpakowywanie to tragedia, plecy mnie tak bola, dzis polowe ciuchow wywalilam bo tylkoç katy zawalaja:-p ale ogolnie wszystko juz coraz lepiej wyglada, domek sliczny, Olivierek caly dzien w ogrodku wiec moge sobie porobic:-):-):-)

Alex chwalila sie na na chlopczyk czy dziewczynka, wrozby itp:-)
Bardzo sie ciesze ze wlasnie tam dala taka informacje, bo przeciez po to jest taki wlasnie temat:-)OGROMNEEE GRATULACJEEE SYNALKAA:tak::-)Jak tak dalej pojdzie to do 5 maja wybierzecie samych chlopcow a mi zostanie dziewczynka:tak:;-):-):laugh2:

Co do siusiana w nocy to ja wstaje 1 raz:-p

Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry