O
onka
Gość
Ja właśnie wróciłam z godzinnego spacerku, suuuper pogoda!
Nadrabiam pościki...
Nadrabiam pościki...
ninonka Alex już wróciła i się pochwaliła :-) będzie synuś![]()
a t poprostu nie zauważyłam.... dzięki za info
Z tego co widziala to Alex pisala na Chlopiec czy dziewczynka ? przeczucia - tam widzialam posty.. Alex - gratulacje
Ninonka - ja w stanach jestem juz sporo , lipcu bedzie 11 lat jak tu przyjechalam , a meza swego kochanego poznalam tutaj i w lipcu ( takze) bedziemy obchodzic 9 rocznice slubu . Fajne jest to ze w Polsce mieszkamy od siebie jakies 30km , i pewnie nigdy bysmy sie nie spotkali- jak widzisz czasem trzeba ocean przeplynac aby poznac swa druga polowe
Dziewczyny wiem ze latwo sie mowi nie dzwigac - samej tez mi sie zdarza ale musimy uwazac i to mocno - jak macie kogos pod reka to niech sie tym zajmie ktos inny i juz
Wiolawb- jak wrocisz z pracy - napisz jak wrazenia po przerwie
Jak Wy idziecie wszystkie spac to ja na dobre szaleje po domku ale za to Wy wstajecie sobie a ja spie w najlepsze i mam strasznie duzo postow do nadrabiania rano - cale 6 godzin roznicypostow
Dzięki za odpowiedz, kochana, a to już jesteś można powiedzieć spory czas tam za oceanem...11 lat to narawdę wiele.
A to dobre że tysiącekm za ocanem się poznaliście, a 30km od siebie w polce wcześniej nie wiedzieliście o swoim istnieniu ;-)
Super, pozdrawiam!
Oli to szybciuyko Ci ten necik zrobili, super że się powoli zadomawiacie!

postow
Dziadkowie się cieszą, bo to pierwszy chłopaczek od prawie dwóch pokoleń.
Qrczę odzwyczaiłam się od niego - prawdę mówiąc myślałam, że zginął śmiercią naturalną 

jak czytam jej diagnoze to wciaz nie moge uwierzyc jak ona mogła cos takiego napisac...