E
Elunia1609
Gość
:-) życzę miłego dnia 
uciekam do kardiologa ...
zdajcie relacje po USG :-):-)

uciekam do kardiologa ...

zdajcie relacje po USG :-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

spadam bo juz sie rozkręca młyn - jutro skąłdamy 2 wnioski o dofinansowanie inwestycji więc jest makabra

obiecał mi że grzecznie będzie szedł za rączkę a po zamknięciu drzwi zaczął uciekać, a babcia wiadomo, gonić go nie będzie. samochodów tu niedużo wprawdzie, to osiedle domków jednorodzinnych, ale mimo wszystko! skubany obiecał! a jakby jakiś idiota wyjechał nie patrząc? normalnie, jak się dowiedziałam, to miałam ochotę iść do przedszkola trzasnąć mu przemówienie. w ostatecznosci tylko do przedszkola zadzwoniłam i ciocia Ania będzie z nim rozmawiać, a ja dopiero jak wróci. ych, czterolatek i jego humory....

ale za chwilkę wyjdę na służbowy sapcerek i troszkę prywatny, do Urzędu miasta, więc zalicze świeże powietrze ........ 

ale nadal chłopaki górą 

a któraś pisała o malinach , same maliny nie są chyba szkodliwe, ale herbatka z liści malin, pita szczególnie w końcówce ciąży powoduje przyspieszenie skurczy , czasem właśnie na przyspieszenie akcj i porodowej dziewczyny piją taką herbatkę , ale z liści malin ( tak mi się coś obiło o uszy )![]()

:-)Witam 
ale jak jest w wami juz 2 latka to prawie jak rodzina teraz to nie wypada tepic hehe
najwazniejsze ze wszytsko ok a taka glupia babe to pownnas podac gdzies zeby wzieli ja na szkolenie jak sie nie zna na fachu albo niech sobie inna prace znajdzie a nie straszy i naraza mamusie i dzieciatko na niepotrzebne stresy wrrr 

I wykrakałam - dzisiaj zaliczyłam nocną wycieczkę do ubikacji
i później zasnąć nie mogłam. Do tego M chrapał jak szalony i w żaden sposób nie mogłam go "uciszyć"!!! Ale to już było... Hehehe. Jeszcze 3 godz i zobaczę dzidziulka!!! Yupiiiiiii!!! Oby wszystko dobrze było. Teraz tak sobie czytam na ulotce ze skierowania na USG i piszą tu, że badanie nie obejmuje ewentualnego poznania płci 

a ostatnio gin powiedziała mi, że jednak się da! Więc ja już nic z tego nie rozumiem! Nie ma co się wkurzać na zapas - w razie czego będę miała oczy szeroko otwarte hehehe i może sama coś zauważę 

Teraz czas na wstępne przygotowanie obiadku - i jak zwykle pomysłu brak - w takiej sytuacji skończy się pieczonymi żeberkami - hehehe mało pracochłonne a mniamuśne
Do później !!!
I ciekawe jaka plec dzis przyniesie nam dzien