reklama

Wrzesień 2009

reklama
cześc dziewczyny, melduję ze wszystko ok - w domu padł komputer, a w pracy mam takie zamieszanie że nie mam czasu pisać - dziś do porannej kawy postanowiłam wpaśc i zobaczyc co u Was słychać
u nas też słonecznie i generalnie piekna wiosna,
Calineczka - weszłam na stronę czytałam twoją odpowiedź i akurat zagryzałam ogórka kiszonego:-D
Regularnie czuje maleństwo, W jest zazdrosny bo na to by on czuł jeszcze za wcześnie,
Bratowa wczoraj była na usg - bedzie miała córeczkę - chyba, że lekarka jej zrobiła prima aprilis;-)
Aleks, Naftalek gratuluję synów, Jagoodka nieładnie - najpierw wpychasz sie nietoperzowi na lokatora z całą rodzinę a teraz chcesz sie go pozbyć;-):tak:spadam bo juz sie rozkręca młyn - jutro skąłdamy 2 wnioski o dofinansowanie inwestycji więc jest makabra:szok:
do usłyszenia mamuski - pozdrawiamy

dzień dobry!

mogę odddychać jupiiiiiiii!! jeszcze "tylko" ból zatok i gardła i antybiotyk do końca przyszłego tygodnia i będę jak nowa :-)
niestety nie czuję smaków i zapachów jeszcze... wszystko jakbym karton jadła :no:

Okruch kopie mocno i to na tyle, że wczoraj jak M rękę przyłożył to dostał dwa kopy na dzień dobry... M aż podskoczył :-) ojca mi dziecko straszy :-D

za to Mikołaj właśnie mnie wkurzył... ych, z okazji tego, że ja leżę grzecznie w łóżku Mikołaja odprowadziła do przedszkola moja babcia. jest starszą kobietą, ma 76 lat, ale normalnie chodzi i nie ma problemu, żeby go zabrała 300 m dalej do przedszkola, i tak z psem właśnie wychodziła... a w mojego kochanego synka diabeł wstąpił :wściekła/y: obiecał mi że grzecznie będzie szedł za rączkę a po zamknięciu drzwi zaczął uciekać, a babcia wiadomo, gonić go nie będzie. samochodów tu niedużo wprawdzie, to osiedle domków jednorodzinnych, ale mimo wszystko! skubany obiecał! a jakby jakiś idiota wyjechał nie patrząc? normalnie, jak się dowiedziałam, to miałam ochotę iść do przedszkola trzasnąć mu przemówienie. w ostatecznosci tylko do przedszkola zadzwoniłam i ciocia Ania będzie z nim rozmawiać, a ja dopiero jak wróci. ych, czterolatek i jego humory....

Indygo świetnie że badania wyszły ok!!!

i ja witam z rana , dzisiaj z pracki .... jeszcze katar męczy, ale dziecko stęskniło sie za przedszkolem, więc jak już wyszłam z domku, to jestem w pracy .....:tak::-D:tak: ale za chwilkę wyjdę na służbowy sapcerek i troszkę prywatny, do Urzędu miasta, więc zalicze świeże powietrze ........ :tak::-D:tak:

Cayoo, a w jakiej częsci Poznania zamieszkujesz .......:tak:

a któraś pisała o malinach , same maliny nie są chyba szkodliwe, ale herbatka z liści malin, pita szczególnie w końcówce ciąży powoduje przyspieszenie skurczy , czasem właśnie na przyspieszenie akcj i porodowej dziewczyny piją taką herbatkę , ale z liści malin ( tak mi się coś obiło o uszy ) :tak:

i gratuluja kolejnych synków i jednej dziewczynki ....... :tak: ale nadal chłopaki górą :tak::-D:tak:

:tak::-)Witam
A u nas nie za wesolo ciagle trabia o tej tragedi na morzu 16 osob zginelo przy rozbiciu helikoptera, w firmie wszyscy biegaja jak huragany bo po takiej tragedi tyle formalnosci i wogole tak jakos nie do smiechu niby wczoraj prima aprili a po 14 kazdego kogo sie mija to taki ponury :( i nawet pogoda sie zepsula tak juz bylo slicznie a teraz nieblo placze:-(:-(

naftalanek - jak sie ciesze ze wkoncu sie odezwalas wszystkie martwilysmy sie Ciebie ale lez kochana chociaz powiem Ci ze jak ja sie rozruszam to mniej boli a mialysmy podbne bole wiec moze namow m na spacer jak pogoda dopisuje i zobacz jak sie bedzie czula po 15 minutach spacerku ;-) GRATULACJE synusia

co do tych malin to faktycznie tylko napar z lisci ma wlasciwosci wywolujace skurcze, a tak herbatki owocowki i malinowe mozna pic do woli tylko na zdrowko

ciania - a co do tej cieplej butli to nie radzilabym bo jak sie zabardzo nagrzejesz mozesz spowodowac krwotok :-( i pozniej tylko niepotrzebne nerwy wiec pij duzo i jak najszybciej na badanie moczu

cayo - dobrze ze juz coraz lepiej sie czujesz wiosna idzie wiec teraz bedziemy silniejsze, a jesli chodzi o Twojego synka to pewnie tez sie zaczyna cieszyc piekna pogoda i zaczyna szalec jak kazdy maluch wiec musisz mu wybaczyc

filantropek powodzenia w pracy - tylko sie nie przemeczaj jak sie da to zganiaj robote na innych wkoncu nie odmawia sie ciazowie haha :-D

Wiola - super ze w pracy Cie rozpieszczaja u mnie wiedza tylko 2 osoby ale tez nie moge narzekac :-)

jagodka - powodzenia z nocnym ''Markiem'' hehe faktycznie macie wesolo ja chyba bym sie bala zasnac jak by mi taki krazyl w domku :-pale jak jest w wami juz 2 latka to prawie jak rodzina teraz to nie wypada tepic hehe

Sarenka - nie martw sie na zapas - ja wymiotowalam za kazdym razem jak sobie dobrze nie pojadla a jak czulam glod to automatycznie zaczynalo mnie mdlic, a ten bol to moze zwykle przemeczenie taka trasa to napewno dala w kosc i te Polskie dziury na autostradach ...

Co do tych badan glukozy to nie mam pojecia kolejne badania krwi mam miec w 24 tygodniu moze to wlasnie na to :confused:

Indygo - fajniusio ze badania ok zawsze jest ta podswiadomosc i zle mysli ale jak humorek dopisuje to tylko tak trzymaj - wiosna napewno nieopustoszy naszego forum moze nareszcie bedzie sie dalo nadrobic wszystkie posty ale uzaleznione wrzesniowy to napewno nie odpuszcza wizyt hihi:-)

Reniferek - wspolczuje tych stresow :hmm:najwazniejsze ze wszytsko ok a taka glupia babe to pownnas podac gdzies zeby wzieli ja na szkolenie jak sie nie zna na fachu albo niech sobie inna prace znajdzie a nie straszy i naraza mamusie i dzieciatko na niepotrzebne stresy wrrr :angry:

upsss i sie rozpisalam no nic mykam dalej do moich zajec bo sie nazbieralo a wam wszytskim duzo zdrowka i pogodu ducha do milego

heh mam nadzieje ze teraz na temat napisalam :-D:-D:-D

Witam! Jejku jak ja dzisiaj źle spałam...:wściekła/y: I wykrakałam - dzisiaj zaliczyłam nocną wycieczkę do ubikacji:-D i później zasnąć nie mogłam. Do tego M chrapał jak szalony i w żaden sposób nie mogłam go "uciszyć"!!! Ale to już było... Hehehe. Jeszcze 3 godz i zobaczę dzidziulka!!! Yupiiiiiii!!! Oby wszystko dobrze było. Teraz tak sobie czytam na ulotce ze skierowania na USG i piszą tu, że badanie nie obejmuje ewentualnego poznania płci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ostatnio gin powiedziała mi, że jednak się da! Więc ja już nic z tego nie rozumiem! Nie ma co się wkurzać na zapas - w razie czego będę miała oczy szeroko otwarte hehehe i może sama coś zauważę :-D:-D:-D Teraz czas na wstępne przygotowanie obiadku - i jak zwykle pomysłu brak - w takiej sytuacji skończy się pieczonymi żeberkami - hehehe mało pracochłonne a mniamuśne :-D Do później !!!

Wioluś i my czekam z niecierpliowścią na wieści po usg. Napewno jak sie spytasz to gin powie Ci, oczywiście jak będzie widział, jaka jest płeć maleństwa.
A ja się wkurzyłam, z zus-u za miesięczne zwolnienie faktycznie dostałąm 200zł nawet niecałe. Z tym ż emusz eodprowadzic zdrowotne 215zł, i jak tu nie robic na czarno? Chcą matki wprowadzic do grobu normalnie. Bo jesli mamyu otwartą swoja działalnośc, zachodzimy w ciąże, a mamy niższe składkowe za zus to będąc za zwolonieniu, musimy jeszcze dopłącic do zusu 215zł, a z czego jeśli to jest jedyne nasze utrzymanie? Powalnony ten kraj a te kaczory tak mądrze rzadzą. ALe jestem zła

reklama
Hello :-D

Gratuluje synkow i coreczki :-D I ciekawe jaka plec dzis przyniesie nam dzien :rofl2:

A ja porzadki od rana i pranie posieli malej, bo sie zesiusiala dzis do lozka ! Pierwszy raz ! A jeszcze dwa dni temu wstala w nocy , poszla po nocnik i zorbila siusiu. :sorry:
Obiad juz gotowy, jeszcze musze siebie ogarnac i do pracy ! :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry