henrietta5
Fanka BB :)
kochane byłam na USG i będzie SYNUŚ a takie miałam przeczucia na dziewczynkę. Powoli przyzwyczajam się do tej mysli. Aha mam urlop do końca miesiąca więc może częściej będę was odwiedzać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zleci szybciutko choć leżąc pewnie bardziej czas się dłuży..

kochane byłam na USG i będzie SYNUŚ a takie miałam przeczucia na dziewczynkę. Powoli przyzwyczajam się do tej mysli. Aha mam urlop do końca miesiąca więc może częściej będę was odwiedzać
witajcie
oj dawno do was nie zaglądałam ale jakos nie mam siły:-( jestem wykonczona psychicznie, wczoraj wyszłam ze szpitala to juz 4 pobyt w tej ciąży
z dzidziolką ok ale szyjka mi sie skraca:-( no i reżim łóżkowy, w sumie leze juz 3,5 miesiaca to moze dociągne w tym wyrze do końca:-( rycze ciągle ale tak kocham to maleństwo ze dla niego wszytsko zrobie... niestety wypieło sie pupką na usg i nie znamy płci.
nionka- wizyta bez usg to badanie ginekologiczne tylko, no i rozmowa o tym co cie ewentualnie niepokoi, i zalecenia lekarza.
ja akurat za kazdym razem mam usg, w tej ciązy juz 17 razy!!! a standardowo powinno sie robić 3 razy w ciąży, no ale u mnie ciąza zagrozona, wczesniej ta torbiel i operacja, teraz ta szyjk wiec widze się częściej z dzidziolkiem.
pozdrawiam was serdecznie i zycze sokoju do konca ciąży...
(...)
ninonka też myślę, że chodziło mu o samo badanie ginekologiczne
(...)
Ninonka, ja ostatnio miałam mieć taką wizytę, oprócz standardowego ważenia i mierzenia ciśnienia było badanie ginekologiczne i słuchanie serduszka, ale tylko na takim małym aparacie (pewnie się to jakoś nazywa:-)), no i rozmowa co tam i jak tam... Nie wiedziałam nawet, że gin nie planował usg, ale jak mi o tym powiedział to chyba musiałam mieć mocno nieszczęśliwą minę bo stwierdził, że może sobie maleństwo jednak oglądniemy żebym była spokojniejsza - jak się domyślasz ochoczo na to przystałam![]()