jagoooodka
Fanka BB :)
Witam dziewczynki słonecznie ;-)
co do snów mojemu m.śniło się, że na drodze widział maleńką dziewczyneczkę - cała ubrana na różowo
W pewnym momencie wstała i powiedziała słodkim głosikiem: "przyszłam do Ciebie"
Witam nowe mamusie!!
Sajonara bardzo się cieszę, że u Ciebie troszkę lepiej
Filantropek czekamy jutro na relacje. Widzę, że większość dziewczyn wraca z usg znając płeć maluszków, więc może i Ty dowiesz się czegoś ciekawego ;-)
Ninonka najważniejsze, że widziałaś dzidzię i masz pewność, że wszystko z nią dobrze
Henrietta no to gratuluję Synusia!
Syla28 dobrze, że dzidziulek kopie, pomoże to Tobie przetrwać trudny okres. Dziewczyny mają rację - to już półmetek, teraz z górki poleci! Trzymam kciuki!!
Reniferku!!!
Uważaj na siebie!!! Myślę, że dzidzia ma mięciutko w brzuszku i nic się jej nie stało. Ale bądź ostrożna... Nie boli Ciebie teraz głowa, nie dostałaś gorączki?
co do snów mojemu m.śniło się, że na drodze widział maleńką dziewczyneczkę - cała ubrana na różowo
W pewnym momencie wstała i powiedziała słodkim głosikiem: "przyszłam do Ciebie"
Witam nowe mamusie!!

Sajonara bardzo się cieszę, że u Ciebie troszkę lepiej

Filantropek czekamy jutro na relacje. Widzę, że większość dziewczyn wraca z usg znając płeć maluszków, więc może i Ty dowiesz się czegoś ciekawego ;-)
Ninonka najważniejsze, że widziałaś dzidzię i masz pewność, że wszystko z nią dobrze
Henrietta no to gratuluję Synusia!
Syla28 dobrze, że dzidziulek kopie, pomoże to Tobie przetrwać trudny okres. Dziewczyny mają rację - to już półmetek, teraz z górki poleci! Trzymam kciuki!!
Reniferku!!!
Uważaj na siebie!!! Myślę, że dzidzia ma mięciutko w brzuszku i nic się jej nie stało. Ale bądź ostrożna... Nie boli Ciebie teraz głowa, nie dostałaś gorączki?

i zarazem wkurzona
bo ta pi*** mogła zrobić mi USG przez brzuch jak przez "dowcipne" nic nie widziała, ale oczywiście nie zrobiła, bo pewnie jej się nie chciało (tym bardziej, że nie byłam u niej prywatnie tylko na NFZ).