ewusek1203
Fanka BB :)
Witam z rana!
U nas coś dzisiaj słonko schowało sie za chmury. A ja od wczoraj 3 razy załadowałam automat i dziś rano przed wyjściem do pracy prosiłam mamę żeby mi wywiesiła pranie na dwór a tu jak na razie pogoda nie sprzyja schnięciu
Wczoraj po południu byłam z Adasiem w mieście żeby mu kupić buciki
Moje dziecko na każdą przymierzoną parę reagowało "nie mogom być". W końcu kupiliśmy ale miałam dość. Wieczorkiem zachciało mi się chlebka smażonego na patelni i natartego czosnkiem. No i głupia go zjadłam. Dziś w efekcie boli mnie głowa. Zawsze tak mam jak zjem coś ciężkostrawnego
Echhhh te zachcianki.... Powiedziałam mojemu M że następnym razem choćbym go na kolanach błagała to ma mi nie pozwolić na jedzenie takich rzeczy :-)
Miłego dzionka wszystkim!
U nas coś dzisiaj słonko schowało sie za chmury. A ja od wczoraj 3 razy załadowałam automat i dziś rano przed wyjściem do pracy prosiłam mamę żeby mi wywiesiła pranie na dwór a tu jak na razie pogoda nie sprzyja schnięciu

Wczoraj po południu byłam z Adasiem w mieście żeby mu kupić buciki
Moje dziecko na każdą przymierzoną parę reagowało "nie mogom być". W końcu kupiliśmy ale miałam dość. Wieczorkiem zachciało mi się chlebka smażonego na patelni i natartego czosnkiem. No i głupia go zjadłam. Dziś w efekcie boli mnie głowa. Zawsze tak mam jak zjem coś ciężkostrawnego
Echhhh te zachcianki.... Powiedziałam mojemu M że następnym razem choćbym go na kolanach błagała to ma mi nie pozwolić na jedzenie takich rzeczy :-) Miłego dzionka wszystkim!
od poniedziałku siedze sobie w domku i odpoczywam, bo przeziebienie nie dało za wygrana więc odpuściłam sobie pracę i sie kuruję ..... w poniedziłaek i tak miąłam zabiegany dzień, więc nie poczułam,że jestem w domku ale wczoraj już sobie odpoczęłam, ogarnęłam chatkę i zaliczyłam lekture na foteliku na balkonie i na dzisiaj tez mam taki plan, ogarnąc kuchnie i relaks z książką na balkonie, bo pogoda sprzyja 

a tak na serio trzymaj się kochana przy twoich niespodziankach nie serwuj maluchowi dodatkowych stresów.
). Z drugiej strony ciesze sie, ze ominie mnie tez przedswiateczny harmider.