Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi USG odwołali na dzień wcześniej w 14 tygodniu. Jak zaczęłam szukać następnego specjalisty okazało się, że następny termin jest na 7.04. No i byłam. Maleństwo ma się dobrze, rośnie, jestem w 16 tygodniu ciąży, przybieram na wadze szybko. I najważniejsze jestem bardzo, bardzo szczęśliwa. Chociaż... muszę się przyznać do jednej rzeczy. Patrze na moją córcię i zastanawiam się czy będę umiała kochać dwójkę szkrabów. Czy nie zrobię krzywdy Olci. Takie tam mam wątpliwości. Jedno wiem, jakoś będzie.
I chyba tak zrobie, dzięki. Tylko musze dowiedzieć się gdzie coś takiego można wykonać w mojej miejscowości.Ninnonka, jeśli masz się denerwować to dla pewności mozesz zrobić sobie test potrójny, to Ci wyjdzie, jakie jest prawdopodobieństwo choroby genetycznej. Ja sobie zrobiłam prywatnie, bez żadnego skierowania w labolatorium i kosztowało mnie to 100 zl. I teraz się przynajmniej nie denerwuję, że coś jest nie tak.
dokładnie(...)
NIONKA jesteś taka jak ja - ja miałam wszystkie badania a tak nie wierzę,że wszystko jest ok
mimo, że wszystko oprócz niejasności z tą przeziernością karkową wiem, że jest dobrze to mimo to już z nerwów siwieje....:-(hmmmm u ginki, u której byłam od początku mojej ciąży to napewno nic mi nie mówiła, ani nie pokazywała, a w OPISIE BADANIA USG CIĄŻY 11-13 TC napisała w tabelce gdzie jest Ocena kosmówki, Ocena przezierności karkowej, Ocena kości nosowej napisane ogólnie tak: "NIE (JAKAŚ BAŹGROŁA) - DSOWANO Z POWODU UŁOŻENIA PŁODU ORAZ UMIEJSCOWIENIA ŁOŻYSKA"ninonka - mi gin zawsze mówił ze jak dzidzia ma kosc nosowa to na pewno nie bedzie miec downa... pamietasz czy lekarz Ci ją pokazywał? oczywiscie wcale nie musiał, pewnie widział ze jest wiec nie drązył tematu...
(...)
a mi powiedziała (16 marca), żebym za 3 tygodnie przyszła (czyli z początkiem kwietnia) i zbadamy przezierność... (ciekawe co ona chciała badać, jak inny lekarz gin 4 dni po tym jak miałam u niej być na badaniu przezierności, powiedział mi na dużo dużo lepszym sprzęcie, że mi tego nie zbada bo dziecko jest za duże i zupełnie nic już nie wyjdzie)! 

Dziękuję Ewusek 1203 za dobre słowo. Dziewczyny widzę, że większość z Nas przeżywa teraz różne rozterki, ja np. od tygodnia codziennie płaczę
A przecież Nasze dzidzie wszystko czują...Będziemy miały zestresowane dzieciątka... Ninonka nie denerwuj się tą przeziernością będzie wszystko w porządku, zapytaj lekarza czy warto robić w Twoim przypadku ten test potrójny. Tak jak napisała a-niutek to jest test prawdopodobieństwa- zazwyczaj robi się go, wtedy jak lekarz podejrzewa jakieś nieprawidłowości, a u Ciebie na pewno jest wszystko ok.
, reszta badań książkowa, więc mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Życzę wszystkim Mamusiom spokojnej nocy i kolorowych snów.Ja dzis tak strasznie szybko porannie bo obudzil mnie koszmar o umierajacym tacie, dziewczyny czy wy tez macie tyle roznych snow w ciazy u mnie to po prostu masakra.

a szef na urlopie wieć ona władzą