reklama

Wrzesień 2009

i ja witam prawie świątecznie choć jeszcze z pracki :tak::-D:tak: i zapowiada sie kolejny słonecny dzień, bo słoneczko już wychodzi zza chmurek :-D

co do snów, to ja tez teraz mam bardziej realne i takie,że wstając rano praktycznie wszystko pamietam, nie zawsze sa to koszmary ale czasem strach sie bać ...... :szok:

a jeszcze co do obaw, to chyba obawy o dzieciatka będa towarzyszyły każdej matce do końca ciązy :tak: ja teraz troszkę się martwię,że jeszcze nie czuję maleństwa, a to jest druga ciąża więc niby wcześniej a i tak już jest daleko bo 16 tydz, a tu cisza i spokój ........ :-(

miłego :tak:

reklama
Elunia- ten test PAPA to jest z krwi więc bezpieczny, tobie pewnie chodzi o amniopnkcje którą sie robi jak ten test wyjdzie zły.Amniopunkcja niesie ze sobą male ryzyko bo to igłą przedostają się do macicy i ściągają płyn.moja klezanka ostatnio to miala, ale ona ma 36 lat,mi lekarze powiedzieli ze jestem za młoda..hihi amam 29 lat, i ze mam sie nie przjmowac zadną przeziernoscią i amniopunkcją. i tez usłyszalam ze za duzo internetu!!!

Hej dziewczynki to tez cos na szybko skrobne z pracki, czytam na bierzaco ale jakois nie mam weny na odpisywanie i padam na tym krzesle w pracy normalnie ze zmeczenia codziennie i tego swiatecznego weekendu to sie juz doczekac nie moge.

Co do snow to tez mam holernie realne, ostatnio snilo mi sie ze nie moge sie obudzic i otworzyc oczu i tak sie meczylam w tym snie ze potem jak wkoncu sie przebudzilam to az mi oczy zaczely lzawic z tego wszytskiego i bolay przez caly dzien :baffled: a innym razem snilo mi sie ze mam skurcze i sie budze i mam tyle ze w lydce holerka tak bolalo ze potem zasnac nie moglam yhhh tez sny :baffled:

wszytskim dziewczyna duzo zdrowka i wytrwalosci no i odrzu ''Mokrego jaja i smacznego dungusa'' hehe bo to moj ostatni dzien w pracy wiec przez swieta nie bede zagladac ot to zyczonka dla Was wszystkich waszych maluszkow i calych rodzinek buzialki i obysmy sie zabardzo nie przejadly :-D jak to bywa w swieta hihi

Wesołego Alleluja

i smacznego jajka !

Niech Wielkanoc Wam upłynie,

wesoło jak bajka !

52rj0bo5mo9.gif

Co do koszmarów, to też dziś taki zaliczyłam. Aż w środku nocy się obudziłam. No i niestety pamiętam go nadal. :wściekła/y: Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz był :angry:
A tak poza tym to słoneczko nadal świeci a mnie czeka dalszy ciąg porządków.

:)
no cierpliwość jest śrenia wiem wiem
Ja się tak cieszę że Łucek naparza codziennie.Kładę sie wieczorem i kochany mi daje info...spoko matka super tu mam
Życzę Wam tego jak najszybciej bo mnie to relaksuje :-):-):-):-)
Ale to już macie tuż tuż:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:jeszcze dzień, dwa, tydzień i się bąbel odezwie jarzebinko;-);-)

ach i Łucek odstawia taniec radości po czekoladzie...cwaniak jeden :)

Witam dziewczyny!
Czytam wasze forum już jakiś czas, dzisiaj i ja coś napiszę, chodź jest mi cięzko bo tyle już się tu działo.
Jestem 16 tygodniu, będzie to moje drugie dziecko i też jeszcze nie czuję ruchów. Mam już w domu synka (4 latka) nie ukrywam że bardzo bym chciała mieć parkę, ale niestety na ostatnim usg ( 3d/4d) nasza dzidzia się nie ujawniła :confused2:a kolejne 27 kwietnia już nie mogę się doczekać.
Miłego dzionka przyszłym mamusiom życzę:biggrin2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry