ewusek1203
Fanka BB :)
Witam poświątecznie!
Oj dawno mnie tu nie było ale przy tych Świętach to nie miałam czasu nawet włączyć kompa juz nie mówiąc o tym żeby coś do was naklikać.
U mnie Święta też były pod znakiem wyżerki. Na wagę nie wchodzę. W piątek ide do gina to sie dowiem
Mam nadzieję że w końcu i ja sie dowiem co tam za dzidzia siedzi w moim brzuchu. No i jeszcze musze sie pochwalić że w końcu czuję ruchy - wyraźnie. Za każdym razem jak nachodzą głupie myśli i poczuje że dzidzia się rusza to od razu jestem spokojniejsza. :-)
Inka nie przejmuj sie tym pierwszym tańcem. Wiem z doświadczenia (czasem śpiewam na weselach) że zdarza sie tak że im bardzie młoda para "wytrenuje " swój taniec tym gorzej to wychodzi. Są spięci. Zapominają o uśmiechu bo skupiaja się na liczeniu kroków itp. Nie ma to jak spontan ;-):-) Powodzenia!
Oj dawno mnie tu nie było ale przy tych Świętach to nie miałam czasu nawet włączyć kompa juz nie mówiąc o tym żeby coś do was naklikać.
U mnie Święta też były pod znakiem wyżerki. Na wagę nie wchodzę. W piątek ide do gina to sie dowiem
Mam nadzieję że w końcu i ja sie dowiem co tam za dzidzia siedzi w moim brzuchu. No i jeszcze musze sie pochwalić że w końcu czuję ruchy - wyraźnie. Za każdym razem jak nachodzą głupie myśli i poczuje że dzidzia się rusza to od razu jestem spokojniejsza. :-)Inka nie przejmuj sie tym pierwszym tańcem. Wiem z doświadczenia (czasem śpiewam na weselach) że zdarza sie tak że im bardzie młoda para "wytrenuje " swój taniec tym gorzej to wychodzi. Są spięci. Zapominają o uśmiechu bo skupiaja się na liczeniu kroków itp. Nie ma to jak spontan ;-):-) Powodzenia!
aż się boję stanąć na wagę.
ale w święta teraz ja troszkę jeździłam i powoli się przekonuje. 

Najdluzsza trasa przebyta samemu to 1200 km Holandia -Polska, tak wiec JARZEBINKA dasz rade na pewno, ja tez sie stresowalam i dalam
wiec sie nie beda az tak patrzec... bedzie dobrze...