Dobranoc dziewczyny!
_oli_ - dokładnie jak wiesz, ja szlałam z zakupami teraz małe stop bo chcę już jakąś określoną kategorię kupywać CH albo DZ

A powiedz mi z tym USG połówkowym, (bo być może mój lekarz tego nie `zauważył`) kiedy je najlepiej zrobić - dokładnie w połowie??? Bo mi gin powiedział, żebym na początku maja tak do 10 maja przyjechała do niego na wizyte ginekologiczną bez USG a później umówimy się na USG, ale chodzi o to że mi połowa ciąży tj 20 TC wypada właśnie 10 maja i czy on właśnie wtedy nie powinien mi tego USG zrobić.... bo już sama nie wiem czy jego mam słuchac czy nie, bo jak mojej starej ginki ostatnio posłuchałam to wkońcu mi tej przezierności nie zrobiła.....

Sarenka27 - no tak szlała szalała a teraz stop zrobiła.... heheh

No kochana to czekamy na wieści od Ciebie jak dzidzia i najważniejsze czy płeć poznasz! Dawaj nam odrazu znać.
Z teściami masz racje - zgadzam się z Tobą

u mnie z kasą podobnie, moi rodzice w 95% cały czas nam na bierząco pomagają, bo w sumie też mieszkamy z nimi, ale teście.... brak słów.
jagoooodka - nawet nie wierz jak chciałabym Ci się podporządkować temu "zabraniam" ale się kurde nie da.... Boje się bo mnie rozbiera jeszcze bardziej.... mimo wszystkich moich starań i leczenia domowymi sposobami, nie wiem czy jutro w łóżku nie zostane... To miłego plotkowania jutro z przyjaciółką :-)
karotka - no żesz wkońcu!!! Kobieto, a my od zmysłów odchodzimy....

Ale dobrze, że już jesteś z nami!!! :-):-):-)
princi - no kochana gratuluje! Ja też zawsze marzyłam o siostrze, a mam dwóch braci i w sumie nie zamieniłabym ich nigdy w życiu, ale siostra by się przydała mi w życiu, tylko, że w moim przypadku to już trochę za późno.... hehehe Mogę jedynie liczyć na swoją córeczkę...
Olgha - ale paskudztwa się Ciebie łapią,

ale jak widać ostatnio, to u nas na forum jedna przez drugą z jakąś infekcją, przeziębieniem....

Poszły w cholere by te paskudztwa!!!