Moltizerka filmik super hehehehe

ale z tym, że będzie dobrze to chyba nie do mnie bo ja już swój pierwszy taniec miałam za sobą wieczorem 23 sierpnia 2008
Sarenka, Ty to naprawdę przeboje masz

a z tymi meblami fajnie powiedziałaś, skoro teściowa powiedziała że Ci ich nie odda to masz racje musisz mieć pieniądze aby kupić sobie nowe...

Ja to czuje że mnie "rozbiera" katar i boje się jutra...

Pije ciepłe herbatki malinowe z cytryną i zjadłam dziś wmuszone kanapki z cebulą, a teraz lepiej żeby się nikt do mnie nie zbliżał....

hehe A co do chrzanu najadłam się go w święta i mam dość ;-) hehehe
Kurcze 100zł za USG 4D super cena jak na mój gust bo jak wcześniej pisałam u mnie najbliżej takie USG jest 50km odemnie i musze dojechać + zapłacić 150zł.
_oli_ pije pije i zero poprawy, a odświeżenie na głowie bardzo mi pomogło, aż inaczej się człowiek czuje

Moniczkaleg to dobrze, że wszystko skończyło się dobrze, zdrówka życze Wam obojgu

princi miłej zabawy i oby na USG dzodzia pokazała swoje narzędzie ;-)
cayoo ja przez ostatni tydzień też zauważyłam, że brzuch zaczął mi bardziej wystawać, hehehe nawet znajoma ostatnio krzyczy do mnie na ulicy: TY ANIA, TY NAPEWNO W 4 M-CU JESTEŚ CZY??? CZY JA COŚ NIE ZROZUMIAŁAM....
A ja w śmiech i mówie, no że 4 m-c

a ona oczy

Więc patrząc w lustro nie miałam zwidów, tylko brzuch mi wystrzeliło, ciekawe co będzie za miesiąc...
Alex czasami taka metamorfoza na maxa też może być dość przyjemna, a jak Tobie się podoba to już rewelacja.
Ja miałam kiedyś przez 3/4 lata dosłownie czarne, a teraz jestem blondynką od roku

totalna odmiana

A Twoje maleństwo już czuć napewno jak nic, Ty taka drobniutka to super musiałaś to czuć, zazdroszcze
-inka GRATULUJEMY!!!! SUPER, JAK JA BYM CHCIAŁA BARDZO JUŻ ZNAĆ PŁEĆ MOJEJ MAŁEJ ISTOTKI! EHHHH.....
Ty to kochana odmiana i odświeżenie fryzury obowiązkowo przed sobotą,

Co do sukni to ja mierzyłam ją 4 dni przed ślubem, w w dniu ślubu 2 centymetry za duża spódnica była (bo miałam z gorsetem) i co 30 min przed całą ceremonią mama mi ją jeszcze zwężała zaszewkami....

ale jaja były!

Ja to dwa dni przed biegałam i nie wiedziałam jak się nazwywam...