Alex91
wrześniowa mama 2009
Ninonka, Inka : Ja też zrobiłam sobie nowy image na głowie.
W prawdzie bardziej byłam zmuszona do tego, bo rozjaśniałam od 5 lat włosy i nic sie nie działo, a teraz w czasie ciąży po prostu nie wytrzymywałam tego pieczenia na głowie.
Przyciemniłam więc włosy do ciemnego naturalnego blondu i przyznam że bardzo mi się podoba
Bylam zaskoczona, bo z przyzwyczajenia do białego blondu zapomniałam jak wyglądałam w ciemnych włosach
Troszke stresów miałam ostatnio
ale powoli wszystko się układa. Poprawiłam sobie dziś troszke humorek idąc na zakupy.
Kupiłam dwie pary pajacyków, dwie czapeczki pilotki, grzechotkę i dwie bluzeczki dla siebie.
;-)
Rany jak ten czas leci ja już na półmetku 20 tydzień dziś wybił
a mam wrażenie, że dopiero co robiłam test.;-)
Rysio kopie jak szalony jak ma humorek:-) Przedwczoraj rano to tak sie wypchnął główką że aż zachlupało i gulka mi sie na brzuchu zrobiła. Ale żeśmy z chłopakiem oczy wybałuszyli z niedowierzania.

W prawdzie bardziej byłam zmuszona do tego, bo rozjaśniałam od 5 lat włosy i nic sie nie działo, a teraz w czasie ciąży po prostu nie wytrzymywałam tego pieczenia na głowie.
Przyciemniłam więc włosy do ciemnego naturalnego blondu i przyznam że bardzo mi się podoba
Bylam zaskoczona, bo z przyzwyczajenia do białego blondu zapomniałam jak wyglądałam w ciemnych włosach
Troszke stresów miałam ostatnio
ale powoli wszystko się układa. Poprawiłam sobie dziś troszke humorek idąc na zakupy.
Kupiłam dwie pary pajacyków, dwie czapeczki pilotki, grzechotkę i dwie bluzeczki dla siebie.
;-)Rany jak ten czas leci ja już na półmetku 20 tydzień dziś wybił
a mam wrażenie, że dopiero co robiłam test.;-)Rysio kopie jak szalony jak ma humorek:-) Przedwczoraj rano to tak sie wypchnął główką że aż zachlupało i gulka mi sie na brzuchu zrobiła. Ale żeśmy z chłopakiem oczy wybałuszyli z niedowierzania.

Jutro ide na usg i mam nadzieje,ze uda sie zrobic 4d i podlgadnac plec