reklama

Wrzesień 2009

Ninonka, Inka : Ja też zrobiłam sobie nowy image na głowie. :-D W prawdzie bardziej byłam zmuszona do tego, bo rozjaśniałam od 5 lat włosy i nic sie nie działo, a teraz w czasie ciąży po prostu nie wytrzymywałam tego pieczenia na głowie. :wściekła/y: Przyciemniłam więc włosy do ciemnego naturalnego blondu i przyznam że bardzo mi się podoba :tak: Bylam zaskoczona, bo z przyzwyczajenia do białego blondu zapomniałam jak wyglądałam w ciemnych włosach:-p:rofl2:
Troszke stresów miałam ostatnio :zawstydzona/y: ale powoli wszystko się układa. Poprawiłam sobie dziś troszke humorek idąc na zakupy. :tak: Kupiłam dwie pary pajacyków, dwie czapeczki pilotki, grzechotkę i dwie bluzeczki dla siebie. :rofl2:;-)
Rany jak ten czas leci ja już na półmetku 20 tydzień dziś wybił :szok: a mam wrażenie, że dopiero co robiłam test.;-)
Rysio kopie jak szalony jak ma humorek:-) Przedwczoraj rano to tak sie wypchnął główką że aż zachlupało i gulka mi sie na brzuchu zrobiła. Ale żeśmy z chłopakiem oczy wybałuszyli z niedowierzania. :-D:-D

reklama
cześć laski

inka a pooookaż suknię :-p zawsze lubiłam się przyglądać sukniom ślubnym, prawie jak uciekająca panna młoda ;-) co do tańca, to ja wprawdzie ślubu nie brałam... ale wydaje mi się, że się przejmowac zupełnie nie powinniście, to Wasz dzień i wszyscy o tym będą wiedzieć :tak:

Kroptusia moja droga, czy Ty kobieto nie masz się już czym martwić?
jak się komuś nie podoba, to niech może pokaże milonom kobiet na świecie jak programować swój organizm, żeby zajść w ciążę wtedy kiedy ma się na to ochotę, chętnie sama się z tego podszkolę. wrzuć na luz :-)

jaaaak mi brzuch wyskoczył do przodu, coś niesamowitego. wyglądam jakby ktoś mi piłkę z przodu przyczepił :-) Okruch kopie i wierci się tak intensywnie, że siedząc w pracy w kuchni koleżanka zauważyła jak mi brzuch skacze ;-)
w sobotę rano idę na połówkowe 4d, już nie mogę się doczekać :tak::-)

Hey :-D

Ja juz w Polsce od niedzieli :-D zrobilismy wszystkim niespodzianke :rofl2: eh ile emocji:rofl2: Teraz zupelnie nie mam czasu, taka zalatana jestem, za mna dwa wieczory panienskie,a przede mna dwa sluby :laugh2: Jutro ide na usg i mam nadzieje,ze uda sie zrobic 4d i podlgadnac plec :rofl2:

Pozdrawiam wszystkie bardzo cieplutko ;-)

Dziewczyny Witam Was dziś z wielką radością:-)Zrobiłam dokładne badania co do tego dodatniego Hbsa i dziś otrzymałam wynik, że wirus jest nieaktywny. Tak bardzo się cieszę Dzidzia będzie też zdrowa tylko dostanie dodatkową szczepionkę:-DPo dwóch tygodniach stresu w końcu szczęśliwy dzień:tak:Życzę Wszystkim Oczekującym Mamusiom samych szczęśliwych dni i wieleeee zdróweczka:tak:

Kroptusia kochana, co za ludzie!!!!Wcale sie nie przejmuj, jakies bzdury Ci gadaja:wściekła/y:Moj m ma 11 lat mlodsza siostre, zawsze sie nia opiekowal, kocha ja ponad zycie, jak zarobil pierwsze pieniazki to od razu pojechal do sklepu kupic cos dla siostrzyczki, chronil ja i wogole superrr jest miedzy nimi:tak::-)

Princi zycze milego pobytu w Polsce i jutro powodzonka na usg :-)Nas czeka jedno wesele, komunia, chrzciny gdzie moj M jest chrzestnym i 35lecie slubu tesciow:laugh2::laugh2::laugh2:wszystko maj czerwiec:szok:

-inka normalnie jak czytam co piszesz to mi sie udziela stresowka, wszystko mi sie przypomina, cale te przygotowania, suknia, fryzura ojejjjku ale masz fajnie:tak::-);-)

ninonka kochana nie choruj nam!!!jakis czosnek jedz albo pij herbatke z miodem i cytrynka!!!Super ze odswiezylas sie na wiosne

Hey
Kroptusiu, nie martw się róznica wieku. ja mam brata starszego o 7 lat i to najlepszy brat na świecie zawsze sie dogadywaliśmy, bronilismy jak któres coś przeskrobało. Twoja córcia to juz rozsądna dziewczynka pomoze cI napewno i nie bedzie zazdrosna jak inne młodsze dzieci o nowo przybyłe rodzeństwo.
Ninonka teście wyjechali i posżłam do męża ale dziś wrócili i są wkurzający bo naobiecywali mojemu M że kupią Mu auto-kupił i co kasy nie dostał a zero nie dołożyli w remont a posżło od groma kasy oczywsiie sponosrem był mój tata a bo kto miałby remontowac od podstaw dwu pokojowe mieszkanie. Tynki ściany drzwi futryny łazienka wszytsko nowe dla mnie i dzidzi. A mój jeszcze prosi mnie o kasę mówie idz i wyciągnijod satrego ma ale Ci nie da bo powie idz do żony a Ty powiedz ze żona musi kupic nowe meble bo te zostawia.No ja też przeziębona piję miód z mlekiem i biorę rutynoskorbin a na katar łyżeczkę tartego chrzanu.A usg 4d u mnie kosztuje 100zł, wykonuje je przemiły lekarz i trwa to około 45min:) więc można się napatrzec na maleństwo.
Moniczkaleg83 super że wyniki są dobre, teraz mamusiu już się nie denerwuj bo napewno dzidzia bedzie zdrowa:)
Alex no i zobacz co ten dzidzius z Tobą wyrabia, przez jaką metamorfoze przeszłas. Ja wiem co to znazcy przejście z jasnego blondu w ciemny-totalny wstrząs, ale super że CI się podoba i że dobrze się w nowym kolorze czujesz.

Alex ja też przez dłuższy czas rozjaśniałam włoski a zdecydowałam się na powrót do naturalnego jakoś w październiku 2008. I też nie żałuję. My kobiety i tak będziemy wydziwiać co jakiś czas z tymi naszymi włoskami :-D.

A ja będąc u lekarza po to L4 zdecydowałam się "podejrzeć" maluszka. I wiecie co????? DZIEWUCHA będzie :-):-):-):-):-):-). I jak uda mi się przekonać M to na imię będzie miała Aleksandra. :tak::tak::tak:
Jakoś tak fajnie się czuję. Choć miałam bardzo cichą nadzieję, że będzie chłopiec to i tak się cieszę :-):-):-):-). Za to mój M jakoś tak dziwnie zareagował, a przecież niby chciał córę :-D. Nie rozumiem facetów :rofl2:.

Gratuluje córeczek. Dziewczynki na co miałyście ochotę na córeczki? i jak z Waszeą cerą? JA w piątek się dowiem, mam coraz większe przeczucia na córcie, cho jakoś tak intuicyjnie to wydaje mi się że bedzie chłopaczek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry