reklama

Wrzesień 2009

Witajcie! Dawno do Was nie zaglądałam! Może za niedługo już założymy neta w domu to będę miała częstszy dostęp do forum:)
Ninonka - co do suchych dłoni - to ja też tak miałam ostatnio i znalazłam przyczynę! Płyn do mycia naczyń! Ludwik, bo akurat jeszcze przed świętami używałam go dość często i strasznie wysuszył mi dłonie, dlatego teraz używam tylko tych co mają jakieś specyfiki, które nie niszczą tak skóry i faktycznie działa!!!! Może tu tkwi diabeł??!!

reklama
Inka wszystkiego naj naj :rofl2: Troche spoznione, bo sama sie bawilam na weselach i troche mnie nie bylo :tak:

Kroptusia ja mam pegouta,tylko taki nie nowy :rofl2: I jezdzi sie nim swietnie :-D A znajomi maja golfa 4 czterodrzwiowy i tez ponoc super. Tylko jak poszli wymienic oske w kole, to przy okazji sprzeglo to i poszla wtedy skrzynia biegow, a jak wymieniali po dwoch reklamacjach na nowa to elektryka.. i w gruncie rzeczy wyczyscili swoje konto, bo jak wiemy golf do tanich nie nalezy... a i czesci musialy byc oryginalne, bo zastepczaki nie pasowaly... byc moze wina mechanika.. ale dawali dobre autko do naprawy, a dostali juz gruchocika jak oni to opisuja :szok:
Ale podkreslam, ja sie na tym nie znam, pisze co uslyszlam:tak: Ogolnie to golfik lepszy chyba... i swego czasu slyszlam tez "zadnych francuskich samochodow"!:rofl2:

Witam dziewczynki w ten cudowny sloneczny dzien ! :-D Ja jutro w nocy wracam do Anglii :crazy: grrr no ale coz... trzeba .

Inka wszystkiego naj naj :rofl2: Troche spoznione, bo sama sie bawilam na weselach i troche mnie nie bylo :tak:

Kroptusia ja mam pegouta,tylko taki nie nowy :rofl2: I jezdzi sie nim swietnie :-D A znajomi maja golfa 4 czterodrzwiowy i tez ponoc super. Tylko jak poszli wymienic oske w kole, to przy okazji sprzeglo to i poszla wtedy skrzynia biegow, a jak wymieniali po dwoch reklamacjach na nowa to elektryka.. i w gruncie rzeczy wyczyscili swoje konto, bo jak wiemy golf do tanich nie nalezy... a i czesci musialy byc oryginalne, bo zastepczaki nie pasowaly... byc moze wina mechanika.. ale dawali dobre autko do naprawy, a dostali juz gruchocika jak oni to opisuja :szok:
Ale podkreslam, ja sie na tym nie znam, pisze co uslyszlam:tak: Ogolnie to golfik lepszy chyba... i swego czasu slyszlam tez "zadnych francuskich samochodow"!:rofl2:

Witam dziewczynki w ten cudowny sloneczny dzien ! :-D Ja jutro w nocy wracam do Anglii :crazy: grrr no ale coz... trzeba .

Dzieki w koncu ktos....:-) mi tez wszyscy nigdy nie francuskie auto...ja tez nie chce nowego golfa to 97,98, 99 a pegout w tej cenie to 2000 wiec...a ile Ci pali i jakiego masz??

cześć
szczęśliwym młodym męzatkom - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia.
u nas komp padł chyba na amen więc pisze z pracy, czujemy sie dobrze maleństwo kopie, fika i od 15 kwietnia jest w stałym kontkacie z tatą;-) jakims morssem sie porozumiewają za pomoca mojego brzuch:szok:
katar minął - pracy dużo, więc nie nadużywam cierpliwości szefów i spadam
pozdrawiam Was mamuski gorąco:-)

Nionka te suche tomoja zmora od kiedy zaszłam w ciążę nie mówiąc już o twarzy- ma tak suchą,że z okolic nosa zeszła mi skóra i reszta przy tym wygląda jak spalona od słońca , cała jestem w brązowych plamach.Chyba muszę troszkę pochodzić po mieszkaniu i uśpić małego , bo strasznie kopie

Dzieki w koncu ktos....:-) mi tez wszyscy nigdy nie francuskie auto...ja tez nie chce nowego golfa to 97,98, 99 a pegout w tej cenie to 2000 wiec...a ile Ci pali i jakiego masz??

my mielismy do niedawna renault megane - też francuz,jeździło sie nim super, jest bardzo wygodny, nie psuł się tylko tam jest dużo elektroniki i właściwie ze wszystkim trzeba jeździć do serwisu, a tam ceny wiadomo - nawet na wymianę kół do serwisu , bo trzeba je podpiąć pod komputer. Ale autko naprawdę rewelacja i podobno francuskie nabezpieczniejsze.

Ninonka ja mam dlonie jak papier scierny, strasznie suche, kremy nakladam i nic:wściekła/y::angry::wściekła/y:

Dzisiaj sloneczko za oknem a ja jak pierwszy raz od zajscia w ciaze mam strasznego lenia, nawet jesc mi sie nie chce:baffled:
Wyobrazacie sobie kobietki ze rano wstalam zjadlam i znowu poszlam spac i wstalam o 13 30:szok::rofl2::szok: na szczescie moj Olivierek bawil sie grzeczniutki i zaraz wcisnal sie pod kolderke i razem sobie spalismy:-p

Glowa mnie tak boli w tej ciazy ze juz nie wiem co mam robic:angry::crazy::baffled::no:

Uciekam do sklepiku bo cos trzeba dzisiaj zrobic w koncu, na szczescie obiadek zostal od wczoraj:laugh2:

reklama
Zuzia28 dziękuje za odpowiedź, ale gdybym faktycznie myła gary ręcznie to może i było by to to, ale wszystko wrzucam do zmywarki.... pranie jak pranie, trochę pralka trochę ręcznie, tylko chodzi o to, że ja nigdy wcześniej tak nie miałam.....

princi no właśnie na kremy to ja już nie mam co liczyć, nawet w aptece maść z witaminą A kupiłam i smarowałam i.... NIC....:no:

henrietta5 no właśnie więc ta sucha skóra to skutek uboczny ciąży chyba.... bo ja jeszcze zauważyłam że między nadgarstkiem, a łokciem też mam na jednej i drugiej ręcę suche miejsca.... a nigdy nie miałam problemu z suchą skórą :no: nawet nie jestem alergikiem....

_oli_ no właśnie jak papier ścierny... dobre porównanie.... :tak:

A ja musze uciekać bo mąż wrócił trzeba mu obiad podać pod nosek i biore się za pracę licencjacką....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry