Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z kolei mam od rana zły humor, cały czas płaczę, zupełnie bez powodu, a mój m chyba jest o krok od wysłania mnie do psychiatryka.
Poza tym moja dzidzia = zupełny brak kultury: kopie mnie!! Jak można tak własną matkę kopać.Cieszę się jak nie wiem. Wiadomo,że to jeszcze nie takie prawdziwe kopniaczki, ale z całą pewnością już nie muśnięcia.
I niestety mam problem... Od 3 dni mam biegunkę i zupełnie nie wiem z jakiej przyczyny. A może bez przyczyny?W każdym razie byłabym wdzięczna za jakieś porady, bo szczerze powiedziawszy wcześniej raczej nie miałam tego typu problemów. Czy mogę brać jakieś tabletki typu Stoperan czy lepiej nie...Ehh...
No i odliczam do 11 maja -> upragnione usg. :-):-)
...wczoraj bylam u dziadka sp. na ogrodku wiec sobie posiedzialam w slonku, Wika mi popstrykala zdjecia hihi, ciocia zrobila grila wiec lus blus...gorzej bylo w nocy juz o 22 dostalam skurcze i trzymaly cala noc, mialam jakies komszary itp :-( M chory, wychodzil o 5 do pracy to juz nie zasnelam, odprowadzilam tylko mala do przedszkola i juz nie zasnelam
ja łapie doła bo jakie z nas małżenstwo? mam męża na dochodne i jest mi smutno chodzic na randki z własnym mężem, to juz przerabialiśmy przez 8 lat. Powiedział ostatnio z ezbytnio nie chce przeprowadzac sie bo boi się zmian. Więc spytałam się a co z naszym śubem to była zmiana, a ON ż etego się nie bał. Mwóię no jasne bo to była dla mnie zmiana a Ty zyłes jak kawaler. Poczekam zobaczę ale się boję, że znów będe czuła tą samotnośc.
No ale tak czy inaczej staram się nie martwić,bo raczej nic się złego nie dzieje. 
Z tego wszystkiego wkurzałam się wczoraj na M sama nie wiem za co. Chyba za to żę wymieniał coś tam w aucie (naprawiał) a mnie się wydawało że nikt mnie nie kocha 
Sama się teraz z tego śmieję.