Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie wiem czy wiecie, dziś jest wspomnienie św. Dominika Savio-patrona matek oczekujących dzidziusiów, zwłaszcza ciąż zagrożonych, może wieczorkiem warto wspomnieć mu, żeby sie nami opiekował;-), jako że to patron mojej świetlicy, to będę na Mszy Św. więc wspomnę i o Was kochaneOLI ja też dzisiaj za półtorej godzinki badania prenatalne i tak się boję, że chyba przed matura nie miałam takiego doła, na dodatek cała noc nie spałam raz że z nerwów a dwa -moja siostra rodziła i cała rodzinka była postawiona na nogi. Ale urodziła sliczną córeczkę.
KUBULAM to pewnie urodzi się w nocy jak mojej siostry mała ona też całe noce nie mogła spać bo mała tak szalała
EWUSEK jadę własnie do Katowic to podrzucę ci do pracki brzoskwinie

A jeśli można wiedzieć to z jakiego ty jesteś miasta?
Ja od razu po slubie udałam się do gospodarstwa domowego i zaopatrzyłam się w cały ekwipunek. Zaczynam coś gotowac a tu bach, nie mam łyżki wazowej do skelpu, a to ubijak do kartofli, do slepu, sitko....itd itd. Niby to niewqielki koszt ale tu 10zł tam 10zł i wypłata lec, a teraz fajne mebelki w promocji... ale starsznie się ciesze na to moje gniazdko
![]()
lepiej kupić wszystko od razu. Czy wy też jako małe dziewczynki tak lubiłyście sie bawić tymi tłuczkami, wałkami, sitkami? Ja uwielbiałam a najbardziej taką sprężyną na trzonku do ubijania piany
teraz już chyba się tego nie używa.
;-)
:-)
Mam nadzieję że jest już ok.
). Nie spodziewałam się, ale dostaliśmy lustrzankę cyfrową.
Oh, jakie cudne zdjęcia robi, już nie mogę się doczekać aż Rysio sie urodzi i będę latała za nim z aparatem. :-) Narazie męcze psa i krajobrazy w parku. ;-)